Yatak Odası Dekorasyonu hangi yatak markasını kullanıyorsunuz

derya5896

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
24
1
arkadaşlar selam,
hangi yatak markasını kullanıyorsunuz bu konuda fikirlerinizi bekliyorum:))
çok teşekkürler

İdaş canım ewlenirken almıştım 5. Yıla girdik hiçbir şikayetim yok zaten garantili ürün tavsiye ederim

Ona ewe gittiğimdebakarım canım şua işteim :). Orta yumuşaklıkta benimki wucudu saran yumuşaklar daha da bel ağrısı yapıyor aklında olsun

müsait zamanında bakıp yazarsan sevirm cnm :) viscon yatak tavsiye edyorlar ama yazın terletiyormuş o da
işbir'e de bakıcm bi

İstikbal' den aldık. Slepwell Energy yatak, henüz kullanmaya başlamadık umarım memnun kalırız.

İstikbalden aldık clima natura yatak..daha kullnamdk umarm memnn kalrz bizde

merhaba arkadaşlar yatak alıcaz bugün işbire gittik. işbir de ergoplus yatak var 2 bin lira. bellona'da da 1.250 ye en iyi yatagımız deikleri premimun confort yatak var. hangisini önerirsiniz ya da başka marka mı bakmalıyım kafam karıştı

işbir yatağın sümbül modelini sakın almayın 5 yılda yatak yamuldu çöktü... Yeni yatak bakıyorum şimdi

istikbalden visco jel almıştık, çift taraflı kullanabiliyorsun; yumuşak ve sert yüzey olarak. 9 aylık evliyim yumuşak yüzeyini kullandık hep. ben çok memnunum. başka bir yerde yattığımda sırt ağrısıyla uyanıyorum. Evlenmeden önce onca yıl o yataktan nasıl yatmışım diyorum, her anneme gittiğimde :) tavsiye ederim. bazayla beraber yatak baya yüksek oluyor ama, ilk günler değişik gelmişti ama şu an alıştım :)

Visco serisinin hangisinden aldinz adi ve fiyati nekadar? Bende arastiyorum kizlar istikbalden memnun olan varmi alanlar kullamislardir yorumlarinizi bekliyorumm

Visco serisinin hangisinden aldinz adi ve fiyati nekadar? Bende arastiyorum kizlar istikbalden memnun olan varmi alanlar kullamislardir yorumlarinizi bekliyorumm
benim aldığım viscogel gibi bişeydi sanırım, bin tl civarındaydı baza ve pufla birlikte aldığımız için net fiyatını hatırlamıyorum şu an :) ama biz çok memnunuz.

benim aldığım viscogel gibi bişeydi sanırım, bin tl civarındaydı baza ve pufla birlikte aldığımız için net fiyatını hatırlamıyorum şu an :) ama biz çok memnunuz.
Saol cnm Vicogelli yatak pedleri olan bi kac seri var sleep weel yatak mesala ters duz olarakta kullaniliyor yatak pedi yikaniyor uygun fiyatli var istikbalin o tarz bi yatak kullamiyorsun sanirim daha nice gunlerde kullan.uygun fiyatli alip memnun kalanlarinda dusuncesini bekliyorum sirt ve boyun agrisi cekiyorum yatak alirken tavsiyelri goz onunde bulundurcam

benim aldığım yatak da anlattığın gibi, kendinden alezi var yıkanabiliyor. sert ve yumuşak yüzeyli. sert yüzeyde yatamadım ben taş gibiydi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…