Hangi yatak kullanışlı

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Kızlar 2 yaşında oğlum var. Montessori yatak mı yoksa yanlarına korumalık taktirilan genç odası mi kullanışlı

Kızlar 2 yaşında oğlum var. Montessori yatak mı yoksa yanlarına korumalık taktirilan genç odası mi kullanışlı
Korumalik ile genc odasi daha ileri dönük olur uzun yillar kullanilir. Montessorileri bende cok begeniyorum ama ilerleyen donemde tekrar degismek gerekebiliyor. Bi tanidigim 1 yasinda montessoriye gecti 2 yasindayken genc odasi yapti korumaliklarla orda yatiyor kizi bende park besikten ditekt genc odasina gececm

Montessorı aldım kızıma pişman olmadım desem yalan söylemiş olurum. Bebek misali korumalı sünger koymak zorundasın
Sürekli ayağını
Kafasını orasını burasını çarpıyor. Normal alın ve koruma bariyeri satılıyor ondan alın

Çok teşekkürler

Bende ogluma oda yapıcam araştırıyorum ama fikir olarak şunu söyliyim montessori yataklar pek uzun ömürlü degil gibi çocuk büyüdükçe yatmak istemeyebilir yine kız çocukları böyle şeyleri seviyor genelde hani oynuyor vs ama erkek çocugu için aynı olmayabilir. sanki beşik gibi oluyor şimdiki çocuklar da malum 5 yaşında ergen gibi konuşuyor ileride ben bebekmiyim yatmak istemiyorum diyebilir benim tek çocuk ve yerim uygun olsa hiç düşünmem genç odası alır ona korumalık takarım satılıyor yatak altından dogru takıp çıkarılan bizde 2. Geliyor diye ayrılabilir ahşap ranza yada yavrulu yatak tarzı bişey düşünüyorum

Teşekkür ederim o zaman yeni konu açayım güzel firma önerisi alayım çünkü erkekler için genç odalarını hiç beğenmedim yine kız çocuklarına çalışmış hepsi

Teşekkür ederim o zaman yeni konu açayım güzel firma önerisi alayım çünkü erkekler için genç odalarını hiç beğenmedim yine kız çocuklarına çalışmış hepsi
Kelebek mobilya ya baktınız mı ben magazaları biraz dolaştım da şuan model olarak en güzel bulduklarım kelebekteki oldu ki bulunduğumuz şehir büyük Bi şehir değil İstanbul vs gibi metropol şehirlerde oturuyorsanız daha fazla model vardır

Hayır bakmadım büyük bir şehirdeyim ama fırsatım olmuyor internetten bakayım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…