Hangi ünlü?

beni hani birzanmanlar rozalinda diye bir dizi vardı baş roldeki kıza benzetirlerdi.ebru gündeş mine çayıroğlunada benzetirler sanırım kaş yapımdan dolayı.kaydirigubbakcemile5

Inanmıycaksınız ama benide defne samyeline benzetirler.ve hakkatende çok benziyorum...

çok zayıf halimi cansu dereye benzitirlerdi.
şimdi kime benziyom bende bilmiyom

Busoruyu görünce aklima geldi. Bir arkadasim der. Eskiden Ahu Tugbaya benzedigi icin babasindan dayak yemis.Ne bicim babaymis.. Sanki kizin huyu benziyor da..Kizda gercekten zayifken bayagi benziyormus hani. Resimlerini gördüm. Saclar gözler ayni. Bunun icinde dayak yenirmi onu anlayamadim.

türkan şoray a benzetiliyorum we gurur duyuyorum acıkcası.........:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

en guzel unlu kimse ona benziyorum:dilcikar:
hatta o bana benziyokaydirigubbakcemile3

benim eşim benzerim yok.:dilcikar:

daha benim gibisi yok.size anlatamam güzelliğimi.:1closedeyes:
ünlü filan farketmez,kimse bana benzemez.sengözlerimebaksanab

Çok nadir Pınar Altuğ.ama bir fotoğrafım var ben bile ayıramıyorum kendimi :)))

beni çagla şikele benzetrler genelde.
pek benzemem aslnda ama farklı bi düşünce sonuçta

benide gülşen bıbikoğlunun gençlüğine çok benzetirler bende ne yalan söyleyim benzetiyorum.

ben kimseye benzemiyorum ama yapılan benzetmeler Fahriye Evcen,Yıldız Asyalı,Murat Başaranın klibinde bi kadın vardı Rafaella Ferraro galiba ona çok benzetiyolar

Penelope Cruz'un önden
Angelina Jolie'ninde yandaş yemişine banzetirler.........:roflol:

banada hep dilimin ucunda çıkarıcam hangi ünlüye benziyorsun derler ama ben biliyorum her mankendenden bi özellik var bende, manken gibiyim çünkü,breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh brehhhhhhhhh:)

beni hep bengüzar korele benzetiyorlar.. hatda kaç defa yolda yürürken imza isteyen bile oldu.aslında bende değil o bana benziyor...:lepi:

özlem conker vardı ona bezetirlerdi önceden.
bi arkadaşımda bengüye benzetirdi

Beni genelde ebru gündeşe benzetirler..bi keresinde çarşıda bi çocuk ebu gündeşin çakması demiştide deli olmuştumkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…