• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi üniversiteyi seçmeliyim(sabancı ytü yeditepe marmara)

demiştim sana en basında . sabancı(nokta)koc da olabilir düsünürsen.ordan mezun oldugunda kendini zengin sayabilirsin.bu lafı dersime giren bir prof sölemişti.dokuz eylülde okuyorum ben de insallah sen de mutlu olacagın yere yerlesirsin cnmkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar hangi üniversiteyi seçeceğime karra veremiyorum.hayalim hep sabancıydı ama derslerin ingilizce olması ve şehirden çok uzakta olması benim gözümde bir eksi olarak duruyor.sosyal bir yaşamım olmayacak istanbulda olmama rağmen.öte yandan zaten her zaman dışarıda gezecekte değilim hafta sonları yeter bana.ama ya yıldız teknik evime yakın güzel bir kampüs eğitimi iyi....
şimdi birde yeditepeyi söylüyorlar bana :s
bana okullar hakkında genel duyumlarınızı aktarabilir misiniz? olumlu olumsuz yanlarını birlikte yazıp konuşalım istedim.umarım bana yardım edersiniz:)
bu arada eşit ağırlık öğrencisiyim ve siyaset bilimi vb. istiyorum:kedi:buyrunnnnnnnnn

marmarada istediğiniz bölümler hep yabancı dilde eğitim veriyor.
Türkçe işletme iktisat vb mümkünse seçmeyin...
ulaşımı da düşünün...
sabancıyı, marmara, yeditepe, ytü (teknik ünv olduğu için)
benim tercih sıram bu olurdu...

süpersiniz yaaa yardımlarınıza çok teşekkür ederim.koçu düşünmememin sebebi öğrenci profili aslında.önyargılı olmamak laızm bend edeğildim ilk başlarda ama arkadaşlarımın arkadaşlarını görünce ne bileyim onları dinleyince fln koç öğrencileriyle mutlu olamam gibi.(herkesi dahil etmiyorum,çoğunluk),sanki sabancının ayağı yere daha çok basıyor gibi birde sabancının bölüm değil program seçmesi 1-0 öne geçiriyor.ah bide tuzlada olmasaaa...

hadi bakalım inş.güzel bi yere yerleşirsin arkadaşlar tercih sıralarını yazmış sabancı marmara yeditepe ytü.ben de onlara aynen katılıyoum senin için hayırlı olsun şimdidenŞeniz

sabanci yeditepe dersen kesnlikle sabanci
yeditepe dagin tepesinde sehir merkezine yakin degil.
sabancinin hocalari cok kiymetli cok farkli.

ama ytu sabanci dersen ona bisi diyemem.
ytu nun bir cok fakultesi davutpasaya tasiniyor ama yeniden dsun bence.

yıldız teknik yıldız kampüsünde devam etseydi evime yakındı.ve güzeldi kampüsü öyle birşey olursa hayal kırıklığına çok uğrarım yani...

birde özel ünivde okumak para ister.burslu gitsen bile orası zengin bebesi kaynıyor.sonrası zor olur

evet sabancı bayaa pahalıya geliyor vee interneti yavaşmış yemekleri kötüymüş.tasarruf diye kışın kaloriferleri az yakacaklarmış.... bence büyük eksiklik yani özellikle interneti millet birsürü para bayıyor yaaaa

cnm bilkenti düşünmüyormusun sanırım ankaradada oturuyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ben istanbula taşındım ve değiştirmemişim snaırım :$ istanbul istiyorum yaa alıştım buraya ailemdende kopmak isteiyorum en azından hafta sonu onlarla olurum

Merhaba benim kardeşim de Sabancı üni.de onur bursuyla okuyor eğitim çok güzel ve öğretim görevlilerinin hepsi dallarında 1 numara diğer üni.lerle kıyaslarsan farkı çok en güzelide ilk sene bölüm seçmiyorsun 2 sene okuyup gerçekten istediğin eğtimi alıyorsun hem geçen sene yemekler çok iyidi söylenildiği gibi kaloriferlerde kısıtlama yok sımsıcak heryer evet internet biraz yavaş ama eğitim 1 numara kampüsde yaşamda çok sosyal yurtlar çok güzel her türlü imkan var hem ıstanbulada o kadar da uzak değil bence
Sabancı :)

birde özel ünivde okumak para ister.burslu gitsen bile orası zengin bebesi kaynıyor.sonrası zor olur

olayın bu kısmına pek takılmamak gerekiyor özel üniversitelerde çok zenginler olduğu gibi normal öğrencilerde bi o kadar fazla...
öyle kendini bilmeyen insan bi elin parmağını geçmez...

yaa mesela koç öğreci profili izlenimlerim,duyumlarımın sonucuna göre evet biraz düşüncesiz,markacı,toplum tarafından önyargılı yaklaşılıp sevilmeyen tipler ama;sabancıdakiler sorumluluklarının dahah çok farkında olan, çalışan insanlar zaten bunun sebeblerindne biride eğitim sistemi....
bu arada maritime içimi rahatlattın :)

canım ben de ankarada özelde okuyorum, sana da sabancıyı öneririm evet koç da iyi ama zaten marmara bu ikisinin gölgesinde kalıyor, özele sıcak bakıyorsan sabancı derim. zengin bebesi muhabbeti her okulda oluyor devlette bile, sakın öyle hurafelere kulak asma , her şey gönlünce olsun canım :Saruboceq:

nereyi kazandın merak ettim:))

buarada ytu'de okuyorum eğitm bence gittikçe kalitesizleşiyor adını sadece mezunlar devam ettiriyor

teknik uni.de muhendislik okuyun derim sozel bolumleri marmara ve ist.uni okuyun

artı sabancı forever:)

ayyy yazmamış mıyım :S:s sabancı arkadaşlar çok teşekkü ederim.bu pazartesi ingilizce sınavına gireceğim.hazırlığı geçme olasılığım yokta seviye belirlemek için işte:) eylülün 28inde başlıyor okulda:)

Back