• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Tv Ünitesi Sizce ?

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar almak istediğim tv ünitesini bu odada kullanmak istiyorum. sizce hangisini ve handi rengini almalıyım. $DSCF2361.webp $DSCF2363.webp
bu ceviz-beyaz renkte $85714875_R_631140_0.webp
bu venge -beyaz renkte$85714875_R_631195_0.webp
sizce hangi rengi benim oturma odama daha güzel gider hanımlar.
sunuda söyleyeyeim.köşekoltuk takımımın kenarları venge rengine daha yakın????

Bana ikinci model sanki eve eşyalara daha uygun gibi geldi o yüzden ikinci model diyorum.Yine de karar sizin tabi.Güle güle kullanın şimdiden.

benim terc,h,m hepsi beyaz olan olurdı. ne gerek varki arka tarafın ceviz yada venge olmasına. ama illaki olacaksada mutlaka açık renk alırdım. evi gölgelemeye gerek yok bence.

benim terc,h,m hepsi beyaz olan olurdı. ne gerek varki arka tarafın ceviz yada venge olmasına. ama illaki olacaksada mutlaka açık renk alırdım. evi gölgelemeye gerek yok bence.
canım.3 renk seçeneği var.beyaz-kırmızı.beyaz-ceviz ve beyaz-venge bu üç renkten birini seçmek zorundayım int.alacağım zaten tv ünitesini. başka renk seceneği yok

Rengi beyaz ya da illaki bu olacak diyosan venge secmelisin.. ceviz cok alakasuz olur.. ama ben bu tv unitesini kullanissiz buldum biraz, bazi yerlerde kapali bolumler olabilirmis.. bence imkanin varsa baska modellere de bak derim..

koyu renk tercih etmesemde köşe takımınızın siyah renkli yerlerine 2. ünite daha çok uyar köşe takımınız kahverengili olsaydı 1. ünite yakışırdı bide ordaki mondi yazısı çıkmıyor mu çok kötü duruyor

ilk modeli daha çok beğendim fakat ikinci takımın rengi koltuklarınla aynı renge sahip diye ikinci tv ünitesini al derim

koyu renk tercih etmesemde köşe takımınızın siyah renkli yerlerine 2. ünite daha çok uyar köşe takımınız kahverengili olsaydı 1. ünite yakışırdı bide ordaki mondi yazısı çıkmıyor mu çok kötü duruyor
canım benim köşe takımımın yan tarafları deri kahverengi........resimde siyah gibi çıkmış sanırım:)
köşe takımımın orası yırtıldı.bizde böyle birşey yaparak ordaki yırtığı kapattık.

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

Back
X