Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ikinci model sanki eve eşyalara daha uygun gibi geldi o yüzden ikinci model diyorum.Yine de karar sizin tabi.Güle güle kullanın şimdiden.
canım.3 renk seçeneği var.beyaz-kırmızı.beyaz-ceviz ve beyaz-venge bu üç renkten birini seçmek zorundayım int.alacağım zaten tv ünitesini. başka renk seceneği yokbenim terc,h,m hepsi beyaz olan olurdı. ne gerek varki arka tarafın ceviz yada venge olmasına. ama illaki olacaksada mutlaka açık renk alırdım. evi gölgelemeye gerek yok bence.
canım benim köşe takımımın yan tarafları deri kahverengi........resimde siyah gibi çıkmış sanırım:)koyu renk tercih etmesemde köşe takımınızın siyah renkli yerlerine 2. ünite daha çok uyar köşe takımınız kahverengili olsaydı 1. ünite yakışırdı bide ordaki mondi yazısı çıkmıyor mu çok kötü duruyor
ilk modeli daha çok beğendim fakat ikinci takımın rengi koltuklarınla aynı renge sahip diye ikinci tv ünitesini al derim