Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Bebek Merkezini Seçmeliyim 2020

Ayca Nur Damla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
35
18
3
33
İyi günler kızlar Hayırlı Ramazanlar eşimle tüm tüp bebek merkezlerini araştırıyoruz ama karar veremedik yardımcı olur musunuz bir de bazı merkezler 2 embiriyo yerleştire biliyormuş o yerleri biliyor musunuz yardımcı olur musunuz

canım iki embriyo transferinden önce merkezin başarısına bak. Çünkü belli yaşın altında ve ilk denemede 2 embriyo koymak yasal değil. Mesela ben bahçecide tedavi oldum merkez başarsı yüksek benim ilk tercih nedenlerimden

Canım kesinlikle merkezin bebek sayısı ne doktorla anlaşabiliyor musun iletişimin nasıl bunlara daha öncelik ver bahcecide on görüşme ucretsiz bence git görüş

5 kez tedavi gördüm. 2 fsrklı merkezde
Belkı 20 den fazla kadın dogumcuya gitmilimdir
Ama 6.tedavım ıcın kararsızım
Bahçeci yi cok istedim il dısından gideceğim uzaklık ve pandemi benı sıkıntıya sokuyor
Memleketime yakın oldugu için adana başkent görüşme yapacagım

lütfen yardımcı olur
ne kadar fiyatları öğrene bilir miyim ben köyde oturduğum için gidemedim Haziranda gitmeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse, inşallah bu sefer ki tedaviniz olur Rabbim tez zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah bu güzel günlerde nerelerde tedavi görmüştünüz öğrenebilir miyim

ne kadar fiyatları öğrene bilir miyim ben köyde oturduğum için gidemedim Haziranda gitmeyi düşünüyorum Rabbim nasip ederse, inşallah bu sefer ki tedaviniz olur Rabbim tez zamanda bebeğinize kavuştursun inşallah bu güzel günlerde nerelerde tedavi görmüştünüz öğrenebilir miyim

Sadece muayne ücretini öğrenebildim 161 TL.
5 tedavımde 40 bin TL harcadım.
Insallah sizınde en kısa zamanda olur. Güzel dilekleriniz için tesekkürler. İlk ikisi mersinde
Son 3ü Ankara novaart ta.
Mersin deli tedavileri saymak bile istemiyorum ama sayılıyor maalesef. Ankaradakı doktorum 3.tedavınde tutturdu ama 6 haftalık düştü.
Hayırlısı ınsallah hepımız ıçin

amin inşallah canımmm benimmm ne sorun vardı öğrene bilir miyim bazen göbek düşüklüğü ya da bel açıklığından dolayı da olmuyor muş galiba 15 dakika yürüyüş yapılması gerekiyor muş her gün kan akışı olması için canım böyle şeyler duymuştum

7 yıllık evliyim yapmadığım hıcbırsey kalmadı.
Kac dua yazdırdım kaç ara ebesine gıttım göbek düşüğü kaldırdım, kaç proflara gıttım...
Önce eşimdeydı sorun amelıyat oldu sorun kalmadı.
Ben de hıcbırsey yok. Adetlerim düzenli Hıstereakopım temiz, rahım filmim temız, kan pıhtılasmam temız, kromozomlarım temız, yumurta rezervım cok iyi, pko testim temiz
Yok yok hiçbirsey yok.
Belkı de var bulamıyorlar

canım o zaman inşallah çar çabuk olur çünkü yeni evlenip hiç bir sorunla karşılaşmayanların bile bazen çok geç oluyor ama Allahın izniyle olacak namazlarında hep dua et beslenmene dikkat et bir de d vitaminine baktır eğer eksikse d vitamini al ve bol bol güneşe çık kuzum stres yapma canım ve adet dönemin bittiğinde soğan kürü yap bir de kendin sevdiği şeye yönel kafana takma olacak inşallah rahat ol canım ben de çok dua edeceğim senin için inşallah

Allah razı olsun canım cok sagol. Soğan kürü içemiyorum. 1 kez. İçtim hastanelik oldum. Herseyım hayırlısı inşallah

başkent bize 7500 artı ilaçlar diye fiyat vermişti sanırım aralık ayındaydı bu fiyat.

Meraba nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda ali osman koyuncuoğlu genelde çift transfer yapıyor bende orayı seçicem sizinde bilginiz olsun

merhaba memnun kaldınızmı bahçeciden

peki nasıl canım laboratuvarları falan biliyor musun inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun canım
Amin inşallah cümlemiz canım kucağımız boş kalmasın kendi laboratuvarı yok şişli kolan hastanesininkini kullanıyor transfer ve opu orda oluyor benim kuzenimin doktoru oda çok memnundu şuan ikizlerine hamile

Amin inşallah cümlemiz canım kucağımız boş kalmasın kendi laboratuvarı yok şişli kolan hastanesininkini kullanıyor transfer ve opu orda oluyor benim kuzenimin doktoru oda çok memnundu şuan ikizlerine hamile
Amin inşallah canımm benim peki fiyatları ne kadar bilgin var mı canım bir de ben Karamandan geleceğim anlaşmalı otelleri falan var mı acaba

Amin inşallah canımm benim peki fiyatları ne kadar bilgin var mı canım bir de ben Karamandan geleceğim anlaşmalı otelleri falan var mı acaba
Valla bildiğim kadarıyla normal fiyatı 8500 raporlu 6500 bu doktor esra erola çıkan doktormuş yurtdışından gelen çokmuş elbet anlaşmalı yerleri vardır ama ben bilmiyorum açıkçası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…