Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karacanın mint yeşili tost makinesini aldım 99 tl ye çokta güzel granit hemen ısınıyor ısgara balık vs yapabiliyosunuz yıkanıyor sıkıntısı yok tavsiye ederim
karacanın mint yeşili tost makinesini aldım 99 tl ye çokta güzel granit hemen ısınıyor ısgara balık vs yapabiliyosunuz yıkanıyor sıkıntısı yok tavsiye ederim
bana sorarsanız kesinlikle korkmaz derim aksu da kullandım daha önce ama şu an hem annemin evinde hem kendi evimizde korkmazın tost makinası var ikimizde çok memnunuz :)
Benimki hotpoint tost makinesi ,çok memnunum. Izgaraları döküm ve bulaşık makinasında yıkanabiliyor. Döküm olunca çizilme de olmuyor sağlık açısından da mantıklı. Ayrıca 180derece açılıyor iki kapak, ızgara gibi kullanması pratik oluyor. :)
Benimki hotpoint tost makinesi ,çok memnunum. Izgaraları döküm ve bulaşık makinasında yıkanabiliyor. Döküm olunca çizilme de olmuyor sağlık açısından da mantıklı. Ayrıca 180derece açılıyor iki kapak, ızgara gibi kullanması pratik oluyor. :)