Anket Hangi tip kadın?

Hangi tip kadınları daha hoş buluyorsunuz?

• Minyon kadın

• Uzun boylu kadın

• Balık etli kadın

• Zayıf kadın

• Şişman kadın

• Ben şöyle kadınları daha hoş bulurum...Belirtiniz.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kilolu da olsa zayif da olsa uzun da olsa minyon da olsa asilligi elinden birakmayan kadinlara bayiliyorum.
Gecenlerde bir kiz gordum. Evet, gerçekten cok kiloluydu ama nasil guzeldi. Nasil asildi. Bir insan kilosunu bu kadar mi belli etmez?
Giyimi, duruşu, her seyi harikaydi. Hele bi gülüşü vardi ki sormayin. Maşallah. Ayak üstü bir iki sohbet ettik gerçekten de cok asildi...
Ben erkeklerde de bayanlarda da asalete önem veriyorum. Gerisi boş. ..

Uzun boylu ve zayıf kadın güzeldir. Ama söylendiği gibi duruşunda asalet olan kadın en güzelidir bana göre de.
Boy-kilodan bağımsız vucut proporsiyonu düzgünse, kendine çeki düzen vermesini biliyorsa kadın güzeldir.

Ne zayif oluncak ne sisman. Balik etli olabilir ama genelde vucudu orantili olanlari ve spor yaptigi belli olan bayanlri daha hos buluyorum. Spor yapanlarin fizigi ayri bi hos oluyor. 165-70 civarinda ne zayif ne fazlasi olan durusu asil bayanlari daha hos buluyorum

cıtı pıtı kadınları cocuk gbı buluyorum kadınsı gelmıyorlar bana balık etlı ve uzun boylu olmalı cok zayıflık da yakısmıyor vucud hatları bellı olacak kadar kılosu olması uzun boylu derken de 170-176 arası gbı olmalı bence :)

son derece katılıyorum asalet cok onemlı ne kadar guzel olursa olsun guzellıgını tasıyamadıgı muddetce o bayan guzel gorunmuyor goze

Kilo, boy, pos önemli değil. Şöyle zarif, doğal ve karizmatik görünen kadınları pek beğenirim.
Abartılı süsü püsü, makyajı, renk cümbüşlerini sevmem.

Ya uzun ince olacak
ya da minyon ama yine ince
ama bazı yerleri dolgun mesela poposu ve göğüsleri olmalı beli ince olmalı öyle aman işte ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…