Yumurtalık kontrolü alttan değil demi ultrasonlaYine ben ffk bende bi rahim/yumurtalık kontrolü yapmıştı doktor. bi de standart kan testi aldı. 1 senedir denemiyorsanız genelde bunlara bakılıyor sadece
Valla bende gittim alttan muayene yaptı sonra kan aldı hormonlarıma baktı böyle geliştiGebelik düşünüp doktor kontrolüne gittiğimiz zaman hangi testler yapılıyor acaba bilen var mı ?
Alttan yaptı bendeYumurtalık kontrolü alttan değil demi ultrasonla
Bir yıldan fazla oldu ancak korunduk. Çok teşekkür ederimalttan usg yapılıyor, tam kan sayımı, hormon testi, idrar testi isteniyor. eğer 1 yıldan fazla olduysa rahim filmi de isteyebilir. esiniz de muayene olsun bence.
Acıyor mu ya hiç alttan muayene olmadımAlttan yaptı bende
Teşekkür ederimValla bende gittim alttan muayene yaptı sonra kan aldı hormonlarıma baktı böyle gelişti
korunduysanız sayılmıyorBir yıldan fazla oldu ancak korunduk. Çok teşekkür ederim
Yok canım, yani benim de ilk muayenemdi o yüzden bi tık gergindim ama acıtıcı bi şey yokAcıyor mu ya hiç alttan muayene olmadım
Aa gerçekten mi inan bir senelik evliyim ve bu konularda sıfır bilgikorunduysanız sayılmıyordirekt kaç aydır korunmasız deniyorsunuz diye soruyor tüm doktorlar. devlet hastanesi 12 ay dolmadan hiçbir işlem yapmıyor. biz özele gitmistik orta kontroller yapılmıştı. 13.ayda hamile kaldım, eğer kalamasaydım o ay rahim filmi çekecekti doktorum. gerek kalmadı ama güvendiğiniz bir doktora gidin zaten yönlendirir sizi
siz korunmadık diyin nerden bileceklerAa gerçekten mi inan bir senelik evliyim ve bu konularda sıfır bilgiDeneyip mi gidilmesi lazım yani
O da doğru gerçisiz korunmadık diyin nerden bilecekler
Teşekkür ederimYok canım, yani benim de ilk muayenemdi o yüzden bi tık gergindim ama acıtıcı bi şey yok