Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiye girdiğin ve gebe kaldığının zamanı saptanamaz da sonuçta kürtajdan sonra rahim toparlanmalı diye düşünüyorum ben, o toparlandıktan sonra o da saptanamaz bence..
emin misiniz peki, kesin bilgi mi bu? ne zaman ilişkiye girdim ne zaman gebe kaldım ne zaman kürtaj oldum. bunlar belli olabiliyor mu?
Evet hatta kiminle beraber oldugun ,nerde oldugun,kac dkka surdugude onlarda belki oluyot
Kayıt dışıysa belli olmaz herhalde..Kayıt dışı yapıyorlar mıki?
Bir daha ki hamileliğinde asm ebesi olsun jinekoloğun olsun kürtaj oldun mu hiç ''diye soracaklar..Sağlıkçı olduğum için biliyorum..
Neden soruyorlar bilmiyorum,mesela düşük olanlar da kürtaj olmak zorunda oluyor..
Bazen kürtaj hatası yüüznden hamile kalmak zorlaşırmış,o durumda sorarlar bir de..
Testte çıkacağını sanmam...Ama ultrasondan bakıldığında bir doku değişikliği olmuşsa ve görülürse onu bilmem..Bunu da sanmıyorum ama..
merhaba,
ben bi şey sormak istiyorum. özel bir klinikte kayıt altına girmeden kürtaj olmuştum. yani hiçbi şekilde üçüncü şahısların haberi yoktu. hangi tarihte ilişkiye girdiğim, gebe kaldığım, kürtaj yaptırdığıma dair bilgiler herhangi bi testle ortaya çıkabilir mi?
evet özel klinikler kayıt almıyor. sadece ad soyad imza istiyorlar kürtaj olmak istediğine dair. şubat ayında kürtaj oldum ben. ultrasonda ya da herhangi bir testle ''sen şubat ayında kürtaj olmuşsun'' diye teşhis koyamazlar o zaman dediğinize göre?