Bebek Beslenmesi hangi sütü içiriyorsunuz.....kafam karıştı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
arkadaşlar bu gdo lu ürünler çıkınca doğrusu kafam karıştı siz bebekelrinize hangi marka sütü seçiyorsunuz...açık sütü bulabilriim çünkü çevremizde var ama hadi kapalı süt daha iyi diye kapalı alıyordum pınar çocuk şimdilerde de pınar sütü alıyorum ama kafam karıştı açık süt mü alsam yoksa başkamı alsam bilemedim....

En iyisi pınar bence, ben pınar içiyorum digerleri bana su gibi geliyor...

baska bır forumda cok begendıgım bır doktr soru cevp seklınde...
pınarı öenrdi...a.s. bende ek gıdalara gecınce miss gıbı ınek sütü vercem pınar ilk adım

canım ben de şu gdo dalgası çıktığından beri, 3-4 gündür keçi sütü vermeye başladım.
keçi sütü anne sütüne en yakın süt olduğu için birçok arkadaşım keçi sütünü önerdi. her yerde bulunmuyor, inek sütüne göre de biraz daha pahalı. kay diye bir markanın kapalı kutuda keçi sütü var. ondan alıyorum şuanda, yoğurdu da onunla mayalamayı düşünüyorum. gerçi inek sütüyle mayalanınca da gayet güzel oluyor. sütaşın veya ekerin pastorize günlük sütlerinden alıyorum yoğurt için de.
gerçi artık hiçbir şeye % 100 güvenemiyorum. hayvan yemleri, ekmek yapımında kullanılan buğday unları bile gdo luysa gerisini siz düşünün.
Allah hepimizin bebeklerini korusun.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…