- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Merhaba hangi modeli kullaniyorsunuz acaba agir deyince merak ettimEve iki kedi olunca hem Xiaomi hem Dyson v15’im var. İkisini kıyaslamak bence yanlış çünkü tamamen evinize ve eşyalarınıza bağlı. Evcilim yok, halım az, koltuklarım ve diğer eşyalarım yüksek derseniz robot mükemmel.
Benim dyson alma sebebim halıdaki kedi tüyleri oldu mesela. Robot almıyordu, parkelerde çok başarılı ama halıda değil. Elimin altında salonda kapı arkasında pratik bir şey olsun diye aldım işte. Çok ağır geldi bana dyson ayrıca sürekli tetiğe basmak gerekiyor tüm evi onunla temizlediğimi düşünemiyorum kolum kopar. Bunlar dışında çekim gücü çok iyi, kullandığında ev parlıyor o ayrı.
Siz robot supurge yazmamissiniz sanki ama asagida robot onerileri de gordugum icin ben hepsiyle olan deneyimimimden bahsetmek isterim :)Elimin altında şarjlı el supurgelerinden olsa iyi olur. 6 yıl önce toz torbalı süpürge aldım her şeyinden memnunum ama yarın bir gün yenilemem gerektiginde dyson var aklımda. Çocuklar doktugunde hemen acil durum icin ilk secenek isimi görür ama ben bu dikey supurgeleri de sevdim. Yenileyince dyson alacağım simdiden mi almalıyım hepsi bir arada mi olur?
3 ürün belirledim hangisi olmalı, özellikle kullananlardan tavsiye bekliyorum.
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light Şarjlı
Dyson V15 ya da 12
Son 1 yıl hep bu soruyla ugrastim.en son Dyson v8 aldım.3 aydır çok memnunum. başta almadigima fazlasıyla pişman oldum. Onu aldigimdan beri büyük süpürgemi 2 kez mi ne kullandım.Elimin altında şarjlı el supurgelerinden olsa iyi olur. 6 yıl önce toz torbalı süpürge aldım her şeyinden memnunum ama yarın bir gün yenilemem gerektiginde dyson var aklımda. Çocuklar doktugunde hemen acil durum icin ilk secenek isimi görür ama ben bu dikey supurgeleri de sevdim. Yenileyince dyson alacağım simdiden mi almalıyım hepsi bir arada mi olur?
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner
Dyson V15 ya da 12
Bende çoğunluk gibi robot süpürge tercih et diyorumElimin altında şarjlı el supurgelerinden olsa iyi olur. 6 yıl önce toz torbalı süpürge aldım her şeyinden memnunum ama yarın bir gün yenilemem gerektiginde dyson var aklımda. Çocuklar doktugunde hemen acil durum icin ilk secenek isimi görür ama ben bu dikey supurgeleri de sevdim. Yenileyince dyson alacağım simdiden mi almalıyım hepsi bir arada mi olur?
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner
Dyson V15 ya da 12
V 15 alırsanız evet v12 ye göre biraz daha ağır ve tetiğe sürekli basmak zorundasınızDyson cok mu ağır, supururken cok mu yoruyor? Bir de tetik ve basmadan bahsediliyor. Bunu da netlestirelim. Surekli mi basmak gerekiyor?
Güçleri ayni mi çekişiV 15 alırsanız evet v12 ye göre biraz daha ağır ve tetiğe sürekli basmak zorundasınız
V12 daha hafif tetiğe basmak zorunda değilsiniz bu yüzden benim tercihim v12 oldu ikisini de deneyerek karar vermiştim bayide
V15 bir tık daha iyi çekiyor diyorlar ama yetkili satıcıdan aldık biz ve oradaki görevli dikkate değer bir fark yok tek farkı v15 in şarj süresi uzun birazcık daha ama onun için gerek yok dedi ayrıca cidden benim açımdan v15 i kullanmak yorucu güçlü kuvvetli biri değilim maalesefGüçleri ayni mi çekişi
+1Dyson çok pahalı ya bende Philips SpeedPro Max var gayet iyi.
Bu da video linkiDyson kendini kanıtlamış bi marka.bende uzun süredir onu istiyodum ama malum yüksek fiyatlar sonra uzun araştırmalarım sonucu Bosch almaya karar verdim bsc712xxl modelde karar kıldım bunuda baya araştırdım Bosch un 10 yıl motor garantisinin olması ve çekim gücünün dyson ile hemen hemen aynı olması YouTube’da karşılaştırma videoları var fiyatının daha makul olması gibi sebeplerden Bosch aldım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?