- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
bende doğumdan sonra düşünüyorum konuyu takipteyim ama hormonlu doğal dengeye müdahale gibi geliyor bakalim kullananlar ne diyecek
bence regli olmamak mantikli değilDoktor sadece kanama olmayacaksin herseyi normal yasayacaksin demisti ama ben o kani görmeden herseyin normal olduguna inanamam. Hormonsuz spiralin de yna etkileri var mi yasayanlardan duymak istiyorum. Kararsizim ve yarin doktora gidecegim karar vermem sart
bence regli olmamak mantikli değil
ya çok ilginç. spral kullanan yok mu hiç regli olmayinca şişkinlik ödem filan oluyor mu acabaIste ama vucut regl oluyor ama disari kan atmiyor yani hersey yone normal ilerliyor demisti. varsa kullananlar yorumlari alalim lütfen
Iste ama vucut regl oluyor ama disari kan atmiyor yani hersey yone normal ilerliyor demisti. varsa kullananlar yorumlari alalim lütfen
Bende hormonsuz var.
daha iyi olduğu söyleniyor hormonludan.
zira regl dönemime ait herhangi bir problemim yok.
hormonlu olanlar genelde problemli regli dönemi yaşayanlara takılıyormuş.
tabii bu kulaktan dolma birşey.
siz yine en iyisini doktorunuza danışın.
sizin sağlık durumunuza ve regli durumunuza göre hormanlu/hormonsuz doktorunuz önerecektir.
en iyi bilgiyi kendi doktorunuz verecektir diye düşünüyorum.
Bana bu mantıklı gelmedi.
Vücut nasıl kanama yapacakta dışarı vermeyecek bunu?
nereye gidiyor bu kanama?
Doğru bilgi mi aldınız acaba, farklı birşeyden bahsediyor olmasın doktorunuz.
Şaşırdım...
evet dış gebelikten koruması da iyiymiş spiralle dış gebelik yaşayan yakinlarim oldu çünküGoogle amca sağolsun, iki dakikada buldum...
Tavsiyem - hormonlu spiral.
En yakın zamanda yapacağım aktivite - kendi spiralimi çıkarttırıp, hormonlu taktırtmak.
Regl benim bir kabusum haline geldi resmen.
Ciddi anlamda reglim arttı spiralden sonra.
Bari bu düzene girer, ay bunu duyunca çok sevindim...
İyi ki denk gelmişim bu konuya.
evet dış gebelikten koruması da iyiymiş spiralle dış gebelik yaşayan yakinlarim oldu çünkü
spiral kayarsa dış gebelik oluyormuş sanırıma aa hormonsuz spiralin öyle bir ihtimali mi varmis
hormonlu mu taktiracaksiniz emzirirken zarari var mi acabaHormonsuz kullandim kanamalarim col aartmisti ve kilo almistim aavsiye etmem hormonsuzu daha mantikli.bend taktircam insallah
Ay bn yanlis yazmisim hormonlu kuliandim yszacaktim uykusuzluktan herhalde hormonsuz yazmsimhormonlu mu taktiracaksiniz emzirirken zarari var mi acaba
Yanlis yazmisim ya hormonlu kullandim yazacaktimHormonsuz kullandim kanamalarim col aartmisti ve kilo almistim aavsiye etmem hormonsuzu daha mantikli.bend taktircam insallah
bu gidisle spiralden vazgeçicem gibi görünüyo kilo almak büyük problem bide 6 ayda bi kontrol ettirmek gerekiyormuşAy bn yanlis yazmisim hormonlu kuliandim yszacaktim uykusuzluktan herhalde hormonsuz yazmsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?