Hangi soru bankası/bankaları ???

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
kızlar ben konuları bitirdim.. Allah sizlere de bitirmeyi nasip eder inşallah..:Saruboceq:

ama soru bankası kısmında çok takıldım..:uhm:. bikaç kaynak inceledim ama beğenmedim...:nazar:

sizin tavsiyeleriniz var mı:uhm:

merhaba arkadaşım.sanırım sadece test çözmek için kaynak arıyorsun.ben geçenlerde ihtiyaç yayınlarının yaprak testlerini aldım.genel yetenek ve genel kültür olarak 2 kitapçık şeklinde yaprak test yapmış.ben beğendim.önce kitaplardan çalışıyorum sonrada koular bitince bu testelere bakıyorum.her konudan yaklaşık 5 tane test koymuşlar.gayet güzel bence.tavsiye ederin.iyi çalışmalar

merhaba arkadaşım.sanırım sadece test çözmek için kaynak arıyorsun.ben geçenlerde ihtiyaç yayınlarının yaprak testlerini aldım.genel yetenek ve genel kültür olarak 2 kitapçık şeklinde yaprak test yapmış.ben beğendim.önce kitaplardan çalışıyorum sonrada koular bitince bu testelere bakıyorum.her konudan yaklaşık 5 tane test koymuşlar.gayet güzel bence.tavsiye ederin.iyi çalışmalar

teşekkür ederim ama ben pegem akademiden çalıştım ve konularım bitti.. yaprak testler de cabası... yaprak testleri hem pegem den hem yargı dan almıştım... çıkmış soruları herhangi bir kaynaktan da alabiliriz ama soru bankasında hangileri..

ben yediiklim ve ihtiyacın soru bankalarını aldım..pegemi sonlara doğru düşünüyorum..soru tarzlarını beğendim..

ben de ırem yayınları diye bir yayının sorularının iyi olduğunu duymuştum..
istersen bir araştır canım, kitapçılarda varsa sorularını bi incele..
belki de memnun kalırsın..
ben bakmadım ama bilmiyorum,sadece duyum aldım...

ben de İrem yayınları diye bir yayının sorularının iyi olduğunu duymuştum..
istersen bir araştır canım, kitapçılarda varsa sorularını bi incele..
belki de memnun kalırsın..
ben bakmadım ama bilmiyorum,sadece duyum aldım...

teşekkür ederim canım, onu da araştırayım olmazsa onu da alırım.. ne kadar çok soru çözersek o kadar fayda..

X