Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşım.sanırım sadece test çözmek için kaynak arıyorsun.ben geçenlerde ihtiyaç yayınlarının yaprak testlerini aldım.genel yetenek ve genel kültür olarak 2 kitapçık şeklinde yaprak test yapmış.ben beğendim.önce kitaplardan çalışıyorum sonrada koular bitince bu testelere bakıyorum.her konudan yaklaşık 5 tane test koymuşlar.gayet güzel bence.tavsiye ederin.iyi çalışmalar
merhaba arkadaşım.sanırım sadece test çözmek için kaynak arıyorsun.ben geçenlerde ihtiyaç yayınlarının yaprak testlerini aldım.genel yetenek ve genel kültür olarak 2 kitapçık şeklinde yaprak test yapmış.ben beğendim.önce kitaplardan çalışıyorum sonrada koular bitince bu testelere bakıyorum.her konudan yaklaşık 5 tane test koymuşlar.gayet güzel bence.tavsiye ederin.iyi çalışmalar
teşekkür ederim ama ben pegem akademiden çalıştım ve konularım bitti.. yaprak testler de cabası... yaprak testleri hem pegem den hem yargı dan almıştım... çıkmış soruları herhangi bir kaynaktan da alabiliriz ama soru bankasında hangileri..
ben de ırem yayınları diye bir yayının sorularının iyi olduğunu duymuştum.. istersen bir araştır canım, kitapçılarda varsa sorularını bi incele.. belki de memnun kalırsın.. ben bakmadım ama bilmiyorum,sadece duyum aldım...
ben de İrem yayınları diye bir yayının sorularının iyi olduğunu duymuştum.. istersen bir araştır canım, kitapçılarda varsa sorularını bi incele.. belki de memnun kalırsın.. ben bakmadım ama bilmiyorum,sadece duyum aldım...