hangi solisyon lens renklerini acar ??

Akitra

kelebekk εїз
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
5.522
7
arkadaslar yorumları okudum ama anlamadım
bazı solisyonların lenslerin rengini actıgını yada koyulastırdıgı yazılmıs
lenslerin rengi koyulasması cart renkler için sanırım
peki renk acmak için hangi solisyonları tavsiye edersiniz
suraya bi listelesek kaydirigubbakcemile5

Ben all in light kullanıyorum rengini acayip açmış lensim çizilmişti tek göz için bitane daha aldım .Bugün farkettim yeni aldığım masmavi eskisi gri gibi olmuş rengi açılmış bende koyulaştıran lens solüsyonu arıyorum .

lenslerinin rengi açılınca gözüne taktıgında dahamı soluk duruor ??

opti free rengi oldukça koyulaştırıyor. Daha doğrusu mellerimde bir koyulaşma olmadı ama freshlook larda acayip koyulaşma olmuştu. inanılmaz değiştirmiş. gerçi mellerimi alalı 4 ay falan oldu. freshlookları ben 1 2 kez kullanıp kabına koymuştum. unutmuşum 6 7 ay sonra bir baktım lenslerin rengi tanınmayacak halde :)) melleriminde koyulaşmasından korktuğum için hiç renk deiştirmeyecek ve en az opti free kadar rahat bir solüsyon istiyorum. jodilyn bu arada senin solüsyonunda lensin rengini koyulaştırmış gibi geldi bana kaç ayda bu kadar değiştirdi kii?

opti free rengi oldukça koyulaştırıyor. Daha doğrusu mellerimde bir koyulaşma olmadı ama freshlook larda acayip koyulaşma olmuştu. inanılmaz değiştirmiş. gerçi mellerimi alalı 4 ay falan oldu. freshlookları ben 1 2 kez kullanıp kabına koymuştum. unutmuşum 6 7 ay sonra bir baktım lenslerin rengi tanınmayacak halde :)) melleriminde koyulaşmasından korktuğum için hiç renk deiştirmeyecek ve en az opti free kadar rahat bir solüsyon istiyorum. jodilyn bu arada senin solüsyonunda lensin rengini koyulaştırmış gibi geldi bana kaç ayda bu kadar değiştirdi kii?

Sanırım 3-4 ay falan oldu koyulaştırmaktan çok soldurmuş gibi geldi bana

jodilyn canım evet solmus :gitme:
ayy innamıorum yaa :KK43:
dideem ben solo care kullanıorum ne acıldı ne koyulastı lenslerimde
hiç bi değişiklik olmadı

sağdaki yeni olan ötekide rengi solmuş olan :)

selam canım, bu lenslerinin rengini çok beğendim bennn ! hangi marka ve renk olduğunu söyleyebilir misin? yazdıysan da gözümden kaçtı herhalde kusura bakma. kendi göz rengin koyu kahve mi acaba

selam canım, bu lenslerinin rengini çok beğendim bennn ! hangi marka ve renk olduğunu söyleyebilir misin? yazdıysan da gözümden kaçtı herhalde kusura bakma. kendi göz rengin koyu kahve mi acaba

solotica topazio gözlerim açık kahve
zemuszemus

jodilyn canım evet solmus :gitme:
ayy innamıorum yaa :KK43:
dideem ben solo care kullanıorum ne acıldı ne koyulastı lenslerimde
hiç bi değişiklik olmadı

diğer topicde de solo care önerildi canım.. ben de solo care alıcam inşallah rahatsızlık vermez. çünkü her solüsyon her gözde aynı etkiyi yaratmıyor :KK43:

solo care rengini değiştirmiorki opti free koyulstırıormus sanırım

X