- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedir bit yeniği . birşey anlamadım themisBu testi beğenmedim sonucu görünce şaşırdım bir bit yeniği var mı diye tekrar tekrar farklı şıklar işaretleyerek yaptım aynı sonuç çıkıyor
kimseye yapmasını önermem
ben defalarca denedim hep hac çıktı o yüzden kibledimnedir bit yeniği . birşey anlamadım themis
bende yıldız çıktıben defalarca denedim hep hac çıktı o yüzden kibledim
sana çıkan sembol Allahtan 6 kuyruklu değilmiş yoksa bu testi dini sembollerin üzerine kurduklarına emin olacaktım
Sonucun:
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol yıldız sembolü!
Yıldız gökyüzünü ve parlaklığı simgeler. Aynı zamanda dayanıklılığı, sabitliği ve sadığı anlatır. Sen inanılmaz karizmatik birisin ve gözünün yüksekte olması gayet normal, çünkü çok inatçı ve öz güvenli birisin ve istediğin her şeyi başarabilirsin.
ben normal semboller bekliyordum barış sembolü tarzı o yüzden bu tarz semboller çıkınca şoka uğradım dabende yıldız çıktı
test error vermiş demekki
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol barış sembolü!
Barış simgesi dünyanın birbiri ile barışması hasretini simgeler. Aynı zamanda özgürlüğün ve kendi kendini bulmanın yolları anlamına gelir. Bunu taşıyanlar insanların beklentisinden vazgeçip kendi hayallerinden peşinden gitmiş insanlardır. Sen özgürlüğü seven ve huzuru arayan birisin.
aynı şıkları işaretlerek 5 dk arayla yine yaptım bu çıktı bu defa