• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi sembol ruhunu en iyi şekilde anlatıyor?

Bu testi beğenmedim sonucu görünce şaşırdım :KK57:bir bit yeniği var mı diye tekrar tekrar farklı şıklar işaretleyerek yaptım aynı sonuç çıkıyor

kimseye yapmasını önermem

Sonucun:
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol yıldız sembolü!
Yıldız gökyüzünü ve parlaklığı simgeler. Aynı zamanda dayanıklılığı, sabitliği ve sadığı anlatır. Sen inanılmaz karizmatik birisin ve gözünün yüksekte olması gayet normal, çünkü çok inatçı ve öz güvenli birisin ve istediğin her şeyi başarabilirsin.

Sonucun:
Yıldız gökyüzünü ve parlaklığı simgeler. Aynı zamanda dayanıklılığı, sabitliği ve sadığı anlatır. Sen inanılmaz karizmatik birisin ve gözünün yüksekte olması gayet normal, çünkü çok inatçı ve öz güvenli birisin ve istediğin her şeyi başarabilirsin.
sana çıkan sembol Allahtan 6 kuyruklu değilmiş yoksa bu testi dini sembollerin üzerine kurduklarına emin olacaktım

sun.jpg

Sonucun:
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol güneş sembolü!
Güneş sıcaklığı ve enerjiyi simgeler. Aynı zamanda umudu ve aydınlanmayı anlatır. Sen canlı ve sıcak kanlı birisin ve iyimserliğin ve pozitif enerjin ile odak noktası olup, etrafındaki insanları kişiliğin ile pozitif etkilersin.

Bana bu çıktı:KK45:

peace.jpg

Sonucun:
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol barış sembolü!
Barış simgesi dünyanın birbiri ile barışması hasretini simgeler. Aynı zamanda özgürlüğün ve kendi kendini bulmanın yolları anlamına gelir. Bunu taşıyanlar insanların beklentisinden vazgeçip kendi hayallerinden peşinden gitmiş insanlardır. Sen özgürlüğü seven ve huzuru arayan birisin.

Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol güneş sembolü!
Güneş sıcaklığı ve enerjiyi simgeler. Aynı zamanda umudu ve aydınlanmayı anlatır. Sen canlı ve sıcak kanlı birisin ve iyimserliğin ve pozitif enerjin ile odak noktası olup, etrafındaki insanları kişiliğin ile pozitif etkilersin.

kreuz.jpg

Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol Haç sembolü!
Haç bazen inanç ve güvenmek anlamına gelirken, bazen de cennetin ve dünyanın bütünlüğünü, dengeyi ve uyumluluğu simgeler. Sen sakin ve kendisi ile barışık birisin. İçindeki güce güveniyorsun ve kimsenin seni yolundan etmesine izin vermezsin

Bu çıktığı için şoka uğradım işte

peace.jpg

Barış simgesi dünyanın birbiri ile barışması hasretini simgeler. Aynı zamanda özgürlüğün ve kendi kendini bulmanın yolları anlamına gelir. Bunu taşıyanlar insanların beklentisinden vazgeçip kendi hayallerinden peşinden gitmiş insanlardır. Sen özgürlüğü seven ve huzuru arayan birisin.

aynı şıkları işaretlerek 5 dk arayla yine yaptım bu çıktı bu defa

:KK53:

Sonucun:

Sonucun:
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol kalp sembolü!
Kalp sevgiyi ve tutkunluğu simgeler. Ama aynı zamanda cesareti ve karar verme gücü demektir. Sen sıcak kanlı ve özverili birisin ve kalbinin sesini dinlemekten korkmazsın - bunun için bir kaç engel açma zorunda kalsan bile.

peace.jpg

aynı şıkları işaretlerek 5 dk arayla yine yaptım bu çıktı bu defa
test error vermiş demekki

star_1.jpg

Sonucun:

Sonucun:
Senin ruhunu en iyi şekilde anlatan sembol Yin ile Yang sembolü!
Ying ve Yang, gün ve gece, sağlık ve hastalık veya erkek ve kadın gibi birbirinden çok çeşitli olan şeylerin bütünlüğünü simgeler. Senin için çok yönlü biri olduğu anlamına gelir. Çeşitli yüzlerin var ve dengeni sağlamak için bazen sınırlarını aşmak zorunda kalırsın. Aynı zamanda hayatında olan negatif şeylerin sonunda pozitife dönüşebileceğine anlamına da gelebilir.

Back