Hangi şehre gelin gideceksiniz ?

bende osmaniye /kadirli den:çok üzgünüm: yozgata ama ank oturcağızşakkıdısositososito

bergamadan istanbula geldim bile 4 temmuzda düğünüm var işde buldum kısacası yerleştim şimdiden ailemde dayanamadı buraya taşındı:))senağlama

ne güzel yaa annesinin evinden yan sokağa,15 dak uzağa yani yakına gidenler çok şaslısınız yaa..
ben istanbuldan ankaraya geldim..eşimin işi nedeniyle.burda kimsemiz yok.hepsi istanbuldalar..
aayy ne zor bilseniz.yakına gidenleri kıskandım valla.bide buraya hiç alışamadım 4 yıl olacak nerdeyse
ama sevmiim burayıı..neyse allah beterinden saklasın
...

bergamadan istanbula geldim bile 4 temmuzda düğünüm var işde buldum kısacası yerleştim şimdiden ailemde dayanamadı buraya taşındı:))senağlama

canım ne güzel ailende taşınmış. düğün olup bitecek ama işin zor tarafı ondan sonra başlıyor ve benim hiç kimsem yok ist.da nasıl olcak bilmiyorum.Sevgi işte biryerlere sürüklüyo insanı:çok üzgünüm:

olsun canım öyle düşünme sonuçta aradığında bile sesini duyabileceğin ailen var.. ya oda olmasaydı öle düşünmek lazımm:1hug:

Kayseri'den meçhule :) :asigim:
off ya daha sark belli olmadı o belli olmadanda düğün olmuyo düğün olmadanda hasret oluyo sonrada stres oluyo yaw beee yine dertlendim

Bende istanbulda oturuyorum ama gaziantepe gelin gidicem 4 senedir beraberiz aşk işte laf dinlemiyor ama ailemden ayrılıcam o üzüyo beni

Antalya Alanya' dan İzmir Aliağa'ya geldim..

özledim ailemiiiiii,çevremi ,arkadaslarımı..

yolda yüürrürken karsıdan gelen bırıne selam vermeyiiiii:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…