Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi saç rengini uygulamalıyım? (foto'lu)

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
patlıcan moruna boyatmştm aktı kzıl oldu ama siyah görünyr,sonra palette altın çikolataya boyadım ve böyle oldu,hiç sevmedim.ne renk uygulamalıyım yoksa kuaföre mi gitsem ne dersiniz

Eklentiler

• $benn.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 114
  • $405319_10150545885179706_524224705_8571184_423288450_n.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $205001_2008723542004_1361162801_32416334_3747698_o.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 99
patlıcan moruna boyatmştm aktı kzıl oldu ama siyah görünyr,sonra palette altın çikolataya boyadım ve böyle oldu,hiç sevmedim.ne renk uygulamalıyım yoksa kuaföre mi gitsem ne dersiniz

bence bu renklerın hepsı senı soluk ve oldugundan buyuk gostermıss dıye dusunuyorum cnm. tabıkı nacızane fıkrım...:26: bence sana daha acık renkler gıder dıye dusunuyorum.. mesela acık kullulerr yada sarı tonları nm.. hem degısıklık olmus olur gordugum kadarıyla hep koyu renk kullanmıssın.. bence acık kullanmanın zamanı gelmıs..
bu arad ıstersen palettee acıcıyla evde kendın yapabılırsın bu konuyla ılgılı yardımcı olan gercekten arkadaslar var burada onlara yaz bence cnm...bence evde kuafordende guzel yapabılen arkadaslarımız vvar..

cnm 1.fotodakı patlıcan moru mu bılemedım ama sıyah gıbı durmus .bence sana sıyah sac cok yakısır.beyaz tenlı ve gozlerın renklı .sıyah sacı dene derım .ben de yenı boyattım sıyah saca memnunum ,ancak mavıı sıyaha boyattım ben .mavılıgın sımdı akmasını ıstıyorum .
ama sıyah sacın olgun gosterdıgı bır gercek.

çok doğru söylüyosun canm bende öyle düşünüyorum,sıkıldım siyahtan,beni böyle daha canlı göstercek bi renk istiyorum.hemde yaşıma gidecek.açıcı alacak yarın, bide kumral tonları düşünüyorum nasıl gider acep ?

siyahtan sıkıldım cnm ya,mavi siyaha bende boyatmştm çok güzel oldu fakat mavisi hemen aktı siyahı kalmştı.

fotoğraflar üzerinde oynanmış olduğu için renkleri tam çıkartamadım
Sadece açık renk/koyu renk olarak yorum yapacak olursam
koyu renk saç daha çok yakışmış

bence guzel olur cnm ama acıkca bır kumral olsun.. neva color palett kullanabılırsın..

fotoğraflar üzerinde oynanmış olduğu için renkleri tam çıkartamadım
Sadece açık renk/koyu renk olarak yorum yapacak olursam
koyu renk saç daha çok yakışmış

yooo oynanmadı fotolar son 2si makinede çıktığı gibi fark yok.ama koyudan sıkıldım böyle küllü kumral gibi yada canlı bişey istiyrm.2 gün önce fndık kabuğuna boyadım 2 kutu gene bi değişklik olmadı dipleri sarı oldu normalde kumralm zaten.açmadı saçmn rengini dipler sarı güneşte kızıl gibi görünen siyah bişe oldu saçmn rengi.artık beklicem sanırım çok oynamak istemiyorum saçmla anca yaza doğru düzelir rengi akar.

Bence bakır renkleri, siyah veya kahvenin tonları olabilir. Ben de senin gibi beyaz tenli renkli gözlüyüm daha dün tarçın-bakır yaptım Yalnız dibin çıktıkça alttan boyamaya başlamalısın; çünkü kendi saçın rengi daha çabuk alır

kumral kesinlikle :) 2. foto cok iyi.. koyu kumral boyamalısın. acık renkler tenın beyaz olmasına ragmen 3. fotoda yakısmadıgı goruluyor. siyahda da cok sert durmus. gözlerinin rengi cok güzel koyu kumralla naturel bir görüntüde olursun ve gözlerin patlar :)

ayy evet bende sevmiyorum açık renkleri bronzlaşnca çok güzel oluyo açık renkle ama oda sadece yazın,şöyle küllü kumral yada dediğin gibi koyu kumral güzel gider şu saçımdaki siyahlık bi aksın onları denicem.ama bi kaç ay beklemem gerekiyo idare etmem lazm malesf(

canım şaç renklerinin tonlarını çok iyi bilemiyorum ama bahsettiğim sarı açık sarı.zannediyorum küllü sarı deniyor o tona.

anladım canm küllü sarıyı bende çok beğeniyrm ama şu yaşımda daha farklı şeyler denemk istiyorum :))

bende aynı durumdayım yakışmıyor gibi geliyo bana açık renk koyu kumral yapıcam ama koyu kumralmı küllü koyu kumralmı yapmalıyım?_ kızıllık olmasın diye kararsız kaldım küllü kızıllığı önlüyormuş doğrumu acaba lütfen yardım hangisi daha doğal durur.:26:

bence küllü tonlar daha doğal durur.kızılığı kapatma mselesnde ilk defa senden duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…