Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi saç rengim sizce bana daha çok yakışıyor?

İlk resim diyorum ben sarı olgun göstermiş. Vede ışıltılı kahveleride deneyebilirsin gözlerinin rengini ortaya cıkarır

ben 1. sini beğendim
koyu oldugu icin tenin gözlerin daha cok ortaya cıkmıs

canım öncelikle teşekkür ederim o senin güzel görüşün her seferinde bende öyle düşünmekteyim ama bi türlü sarıdan vazgeçemiyorum. Sizlere de sormak istedim bu sitede de daha çok yeniyim

ayy valla maşallah ya cidden tekrardan diyorum gözlerin çok güzel ama bence ilk resimdekinden birazcık daha koyu yaparsan çok daha yakışır sana çok daha güzel olur yani..
ahh ahh bende beyaz tenli olup saçlarımı kopkoyu yapmak isterdim ama

canım kızma sakın.. ancak bence iki renkte pek olmamıs sana :s güzelliğini örtmüş gibi. kahve tonları denersen dikkat direk gözlerine kayar ve daha çekici durursun :)

Tabiiki de 1. Resim..
Sarı Her Zaman Olgun Gösterir ve Hiç Bir Zaman Doğal Göstermez..

2. resim tabi ki 1. ten rengine hiç gitmemiş saçını ilk defa boyayan romen kızlar gibi durmuş 2 numara ise çok hoş ve zarif durmuş

cnm ilk resim çokk tatlı, bu arada ilk resimde saç renginin markasını numarası nedir acaba

Canım çok teşekkür ederim ama inan ki o rengi kuaförde yaptırmıştım ve ne renk olduğunun hakkında hiç bir bilgim yok hatta kuaföre sorduğumda ise ben bişeyler karıştırıyorum ve senin istediğin rengi elde edicez diyerek boyamıştı o zaman hem kuaför bu bilirsiniz hiç söyler mi adını sanını

ilk resim güzel bence daha koyusu bile olabilir sarı çok soluk durmuş ve yaşını büyük göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…