• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi sac rengi ve ve sac sekli bana yakisir?

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Merhaba kizlar. Sizlere bir sey sormak istiyorum.Ben bugday tenliyim. Simdiye kadar gerek olmadigi icin sacimi hic boyatmadim. Ama bu sac rengimden SIKILDIM. Rengini degistirmek istiyorum,ama hangi renge onu bilemiyorum.Sizce bugday tenli oldugum icin bana hangi renk yakisir? Saclarim siyah renkde. Bir sorum daha olucak sizlere, omuzuma gelicek uzunlukda duz saclarim var, nasil kestirsem sacimi sizce? Cilginca bir seyler olsun istemiyorum. Boyle sade,guzel bir sey olsun istiyorum. Resimlerle yardimci olursaniz cok sevinirim. Bu arada, yuz seklim ters ucgen.

Saçlarını Kesmeni tavsiye etmem uzun saça hasret biri olaraktan:(
+ saç rengi uzun saçta kendini daha çok gösterir
Renk konusunda ise buğday tene kahve tonları çok yakışır

buğday tenlilere bence bal köpüğü veya kumral cok guzel gidiyor model olarakda katlı kestirebilirsin :) veya bunun gibi kahkül yapabilirsin hoş duruyor

Hayley Williams Layered Haircut

Sagol Denissecim.Soyledigin renkler cok guzel.En cok da bal kopugu renginde olanini sevdim.Katli kestirmeyi bende dusunuyordum.Sende tam ustune bastin.Tesekkurler.....:69:

Saçlarını Kesmeni tavsiye etmem uzun saça hasret biri olaraktan:(
+ saç rengi uzun saçta kendini daha çok gösterir
Renk konusunda ise buğday tene kahve tonları çok yakışır

Sacimi kestirmek istedigimide uzunlugunu kast etmedim canim,yani saclarim sekilsiz,bir sekle sokmak istiyorum,hangi model yapdirayim demek istedim.Kahve renglerine de baktim,ben sicak cikolata kahvesini begeniyorum.Yorumun icin tesekkurler :69:

Uploaded with ImageShack.us

Kizlar sac boyamakla ilgili hic tecrubem yok,yardin edermisiniz.yukardaki resimdeki gibi sac elde etmek icin ne yapmaliyim?Bal kopugu renkde saclarimi boyayip sonra ustunden roflemi yapdirmaliyim?

Son düzenleme:
Birde su alttaki kizlarin saclari nasil boylr boyanmis,sadece rofle digil herhalde dimi? Bugday tenliyim,sizce bana yakisirmi Hilary Duff'in sac rengi?

yakışır hilary duff'un saç rengi daha gider sana buğday tenliysen hilarynin saçı önce bal köpüğüne boyamış daha sonra 2 kat falan röfle var gibi görünüyo..

Kizlar sac boyamakla ilgili hic tecrubem yok,yardin edermisiniz.yukardaki resimdeki gibi sac elde etmek icin ne yapmaliyim?Bal kopugu renkde saclarimi boyayip sonra ustunden roflemi yapdirmaliyim?

bu renk çok güzelmiş gerçekten bende seninle aynı durumdayım arkadaşım yeni başlık açtım bende
kızlar bende bu renkten istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeee

Rabissscim cok-cok tesekkur ederim cevaplarin icin.Anladigim kadariyla sacta roflo ve renkden hangisi daha coksa o ikinci kullanilmis.Ben roflenin ustunden renk konuldugunu bilmiyordum,yani zannediyordumki,rofle kaybolur.Demekki olmazmis...Peki roflenun de turleri, renk farkliliklari varmi,varsa Jesicca Alba ve Hilary Duf-in roflesi hangisinden soylermisin ? Bir sorum daha var,saclarimi su resimlerdeki gibi boyatirsam,kaslarimi da boyatmalimiyim,yani boyatmasam guzel gorukmezmi?Cunki kaslarimin rengini deyisirsem bana yakismaz diye korkuyorum.

Kizlar lutfen cevaplarmisiniz,saclarimi renkletirken kaslarimi da renkletmem sartmi?Kotu gozukurmu renkletmezsem.Kaslarimin rengini degisirsem bana yakismaz diye korkuyorum.Ama sonrada dusunuyorum ki,eger kaslarimi rengi hosuma gitmezse siyah kas kalemiyle boyarim,duzelene kadar.Kaslar oyel kalmiyor dimi hep,yani renkleri duzeliyor herhalde ?:44:

Back