• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi saç rengi teni açık gösterir

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
evet kızlar benim sorum bu.esmerim ve biraz daha acık ve duru bir görünüm istiyorum yüzümde.kızıl büyü boyadım ama beni bogdu.kahve mi karamel mi yani bunların tonları mı ya da baska ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım varolumunekankayizsmile

merhaba canım. öncelikle niğdeye slm. niğde eğitim fak. mezunu biri olarak oraları çok özlediğimi belirtmek istedim. sorunun cevabı ise bence saçlarını karamele boyat. karamel esmerlere en çok yakışan renklerden biri bence. ancak sana tavsiyem saçlarını iyi bir kuaföre boyat. çünkü her kuaförün karamel anlayışı farklı oluyr. çoğunluklada karamel diye çikolata kahve veya kızıl kahve tonlarına boyuyrlar.ancak bu renklerin karamelle alakası yok. güzel bir karamel ten renginide açık gösterir diye düşünüyrmzemuszemus

ayy cok sagol canım cevapladıgın için.aslında karamel de düşünüyorum ama sacımda kızıl var nasıl olacak üzerine bilmiyorum.ayrıca bende nigde egitim mezunuyum ve antepte 2 yıl oturduk eşimle.benden de antep e selam cok özledim güzel antep imi ordaki evimi,havasını,baklavasını,komsularımı aah ah.kal saglıcakla...opuyorumnanaktan

cnmm esmerim bende her rengi denedimmmmmmmm :)sarı bakır kumral kızıl aklına gelen her renk:)
ben kendimeee kızıl viyole yi yakıştırdım(koyu kızıl güneşte belli oluyor ferhunde yaprak dökümündeki aynı o renk)sarı kesinlikle solgun gösteriyor hasta gibi duruyordum,karemelde öyle....bence koyu kızılllı tercih et..eger koyu kızıldan sıkılırsam koyu kahve :)ya kahve yada koyu kızıl ikisi yakışıyor banaaa onca boyamadan sonra anladım:)

hım saçında kızıl varsa ne yap biliyor musun kahverengiye boyat saçını. bir kaç kez boyarsan kızıl kapanır. sonrada karamel be bal köpüğü balyaj attır saçına. bak şu resme benzer bişey düşünebilirsin

Eklentiler

• $24.jpg
    $24.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 268
merhaba canım.ben de esmerim.çikolata kahvesi üzerine bal köpüğü balyaj attırmıştım tenimi açık göstermişti.şuan açık karamel saçlarım.daha doğrusu bakır tarzı duruyor.bisüre sonra açık karamel ilginç bi bakır tonuna dönüştü:)2 kez boyanmasından kaynaklanıyor sanırım.ilk boyama sarıya kaçan acayip bi turuncu olmuştu ikincisinde doğru tonu tutturabildik:).herkes beğeniyor rengi.hem ten rengimi açtı hem de doğal durdu fakat ben de çoğu esmer arkadaşımız gibi sarı tonuna heves ettim bu hafta inş platin sarıya yakın çok açık tonda bi sarı yapmak istiyorum.daha önce platin olmasa da açık sarı tonlarında bi deneyimim olmuştu.sarı da yakışır mutlaka tenini açar fakat doğru tonu tutturabilmek çok çok önemli.her sarı tonu bize yakışmıyor solgun hastalıklı gibi gösteriyor.tenini açık gösterebilmen için ya ciddi koyu bi renk yapmalısın saçlarını ya da ciddi koyu bi renk yapmalısın.esmerliğinin tonuna göre de değişiyor tabi.peki hiç kuaförlerde araştırdın mı?senin için en doğru tonu kuaförler sana hemen söyler.bence en kısa zamanda kuaföründen yardım al:)

buarada ben yorumlarını tam okumadım eğer sarıya yakın tonlarda bi renk düşünüyorsan palettenin kahve köpüğü diye bi rengi var.tavsiye ederim:)

sagol canım.ya ben cok cesaretsizim sacımda kızıl büyü var beni bogdu biraz.cok koyu esmer degilim ama soluk biraz tenim.söyle canlı kanlı acık renk dursun istiyorum.evet kahve tonlarını düsünmeliyim önce kızılın kapanması için yaza dogru da balyaj olabilir amaaaaan aman bu kadınların ne cok derdi var di mi.tesekkürler yardımların için boshayallersmile

sagol canım.ya ben cok cesaretsizim sacımda kızıl büyü var beni bogdu biraz.cok koyu esmer degilim ama soluk biraz tenim.söyle canlı kanlı acık renk dursun istiyorum.evet kahve tonlarını düsünmeliyim önce kızılın kapanması için yaza dogru da balyaj olabilir amaaaaan aman bu kadınların ne cok derdi var di mi.tesekkürler yardımların için boshayallersmile

ben de aynen tatlım.benim de tenim aşırı esmer değil ama soluk:) açık karamel ve bakır tonları inanılmaz tatlı duruyor.memnun kalacağına eminim.ve patlıcan moru da ayrıca şık duruyor.bundan sonra denediğim renkleri sana burdan yazarım.ten rengimiz yakın çünkü.ben de kahve köpüğünü denicem yarın.gelişmeleri yazarım:)))
buarada kızıldan kurtulmak bir hayli zor oluyor.yaza doğru bi kurtul da hayırlısıyla kahve tonlarını denemeye başla:)))ciddi değişiklikler yapmak istemiyorsan zamana yayabilirsin.çikolata kahvesi yaparsın saçlarını balyaj attırırsın aralara..daha sonra karamellere geçersin.saçların birden uzun işlemlere girmesi saçı mahvediyor.hem saçların da dinlenmiş olur.

saç rengi ne kadar koyulaşırsa ten rengi o kadar açık görünür..yakışır ya da yakışmaz demiyorum..sadece arada ters orantı vardır...bence esmerlere en çok karamel tonları yakışıyor.

Back