• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi saç rengi bana gider yardım

deedoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
46
2
48
34
İstanbul
Saçlarımdan hatta kaşlarımdan bile çok sıkıldım :1:
Muhtemelen yazın bir şeyler yapacağım bu konuda ama bir türlü nasıl bir şey istediğime karar veremiyorum
Renkler konusunda da çok bilgili değilim tabii :17:
Aslında ben papatya veya oksijen gibi şeylerle açmayı da düşünüyorum çünkü boyadan biraz korkuyorum da :52:
Yaparım beğenmem gibi şeyler var kafamda, bir de ilk olacak şu an doğal saçlarım :18:
O yüzden yardımcı olursanız çok memnun olurum, kendimden de bahsedeyim
Tenim aşırı beyaz öyle ki bakkala gidecek olsam güneş kremi sürüyorum
Kaşlarım biraz koyu ama saçlarım epeyi açık, kahverengi ama aralarda değişik tonlar da var sanki
Güneşte bazen kızılımsı bazen sarı duruyor, aslında saç rengimi genelde insanlar beğeniyor ama sıkıldım işte
Bir kuaför saçının rengini açarsan tenin rengini göstermez falan demişti ama ben biraz 'açık' bir insan olmak istiyorum artık
Yani tenim epeyi beyaz ama saçım koyu duruyor galiba bundan memnuniyetsizim
Lütfen öneride bulunun :40:

Saçlarımdan hatta kaşlarımdan bile çok sıkıldım :1:
Muhtemelen yazın bir şeyler yapacağım bu konuda ama bir türlü nasıl bir şey istediğime karar veremiyorum
Renkler konusunda da çok bilgili değilim tabii :17:
Aslında ben papatya veya oksijen gibi şeylerle açmayı da düşünüyorum çünkü boyadan biraz korkuyorum da :52:
Yaparım beğenmem gibi şeyler var kafamda, bir de ilk olacak şu an doğal saçlarım :18:
O yüzden yardımcı olursanız çok memnun olurum, kendimden de bahsedeyim
Tenim aşırı beyaz öyle ki bakkala gidecek olsam güneş kremi sürüyorum
Kaşlarım biraz koyu ama saçlarım epeyi açık, kahverengi ama aralarda değişik tonlar da var sanki
Güneşte bazen kızılımsı bazen sarı duruyor, aslında saç rengimi genelde insanlar beğeniyor ama sıkıldım işte
Bir kuaför saçının rengini açarsan tenin rengini göstermez falan demişti ama ben biraz 'açık' bir insan olmak istiyorum artık
Yani tenim epeyi beyaz ama saçım koyu duruyor galiba bundan memnuniyetsizim
Lütfen öneride bulunun :40:

bence ombre yapmakla başlayabilirsin ama bunu açıcıyla açmak yerine boyayla yapmanı tavsiye ederim çünkü saçların doğal zaten rengi kolaylıkla alıcaktır,fotoğraf koyarsan ayrıntılı yardımcı olunabilir:)

Back