• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi saç maşasını almalıyım ?

kkebelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
46
0
36
Ankara
Kızlar ben saç maşası almak istiyorum ama istediğim maşa saçlarıma büyük bukleler ve dolgun göstersin istiyorum.Fiyatı çok pahalı olmayan iyi bir maşa öneriniz varmı acaba ?

Merhaba,
Bende Philips var.45 liraya almıştık.
Çok memnunum,şiddetlede öneriyorum.Ben çalışmadığım halde çok sık kullanıyorum maşayı.Saçlarım hiç salaş gezemem.Düzleştiriciyide öyle.Gün aşırı yapmama rağmen en ufak bir şey yok saçımda.

Ben ondan hiç anlamam inanki:1:

Salon curl essential yazıyor üzerinde.Mor saplı.
ama ince yapmıyor ya,yani benim saçlarımı ince yapmıyor biide ben diklemesine sarıyorum maşayı.Onunlada ilgili olabilir.

Ben ondan hiç anlamam inanki:1:

Salon curl essential yazıyor üzerinde.Mor saplı.
ama ince yapmıyor ya,yani benim saçlarımı ince yapmıyor biide ben diklemesine sarıyorum maşayı.Onunlada ilgili olabilir.

Benim maşam da bundan.. İlk başta çok memnundum gerçi çok uğraşıyodum ama seviyodum. 1-2 ay hiç maşa kullanmadım ve bayramda yapmayı denediğimde sinir etti beni. Zaten ısı ayarlı olmadığı için aldığıma pişman olmuştum ve en son yapışımda dalgaların tutmaması beni iyice soğuttu bundan. Saçım nerdeyse belimde şu an ve oldukça ince telli olmasına rağmen tutmadı.. yeni bi tane alacağım sanırım =/

Benim maşam da bundan.. İlk başta çok memnundum gerçi çok uğraşıyodum ama seviyodum. 1-2 ay hiç maşa kullanmadım ve bayramda yapmayı denediğimde sinir etti beni. Zaten ısı ayarlı olmadığı için aldığıma pişman olmuştum ve en son yapışımda dalgaların tutmaması beni iyice soğuttu bundan. Saçım nerdeyse belimde şu an ve oldukça ince telli olmasına rağmen tutmadı.. yeni bi tane alacağım sanırım =/
Ayrıca ben kalın bukle seviyorum ve bu maşa ile kesinlikle kalın saramıyorum. Sığmıyor ve sığdırsam da tutmuyor.. O yüzden 25 lik almam gerek..

bnde babpliss pro180 kullanıorum 19 mmlik çok güzel yapıyor.
aldıktan sonra hiç kullanmadan önce araştırdım
.bazı arkadaşlar hiç memnun kalmamış bnde üzülmüştüm ama eve gidip denedim çok güzel tuttu
.BABYLİSSİ ŞİDDETLE TAVSYE EDERİM:icecream:yerimseniben

aynen bnde babyliss pro200 2361ce (19mm) kullanıyorum istersem kalın alıyorum istersem ince bazende düzleştirip aralarına maşa yapıorum güzel oluo

Back