• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri ...Hangi saç kremini tercih etmeliyiz ?

bubbles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
82
0
86
İzmir
kızlar saç kremi konusunda kararsızım kullanmak istemiyorum kullanmadımmı saçım süpürge gibi oluyo tararken bi avuç saçım kopuyo kullandımmı çabuk yağlanıyo. güzel bi saç kremine ihtiyacım var ama elidor fln kullanmak istemiyorum saçları çok döküyo

acaba tresan ın saç kremi ii mi?gerçi ii die duydum hem de saç dökmez o

ben tresan kullanıyorum şampuanıyla birlikte resmen ipek gibi saçlarım sewgilim bayılıoo:icecream: bazıları sertleştiriyor falan demiş ama bende hiç öyle bir etki yapmadı saçlarım taralı gibi oluyor banyodan cıkınca tawsiye ederima.s.

ben tresan kullanıyorum şampuanıyla birlikte resmen ipek gibi saçlarım sewgilim bayılıoo:icecream: bazıları sertleştiriyor falan demiş ama bende hiç öyle bir etki yapmadı saçlarım taralı gibi oluyor banyodan cıkınca tawsiye ederima.s.

sertleştirmesini genelde ince telli saçlarda yapıo tatlım benim öyle yani a.s.

ayy benimkiler de ne ince ne kalın ama inceye yakın ,öziciğim saç kremi sertleştirmior di misaçını sen şampuanı kastettin sanırsam:) island cığım tresan ın bir tek kremi var zaten bitki özlü onu kullanıorsun di mi? ama kızlar tresan saçı dökmez ondan başka krem bulabileceğimizi sanmıorm:)

ayy benimkiler de ne ince ne kalın ama inceye yakın ,öziciğim saç kremi sertleştirmior di misaçını sen şampuanı kastettin sanırsam:) island cığım tresan ın bir tek kremi var zaten bitki özlü onu kullanıorsun di mi? ama kızlar tresan saçı dökmez ondan başka krem bulabileceğimizi sanmıorm:)

ewet canım tek çeşit saç kremi ben cok memnun kaldım saç tellerim ne ince ne kalın bir de ben uzun zamandır tresan kullanıyorum saçlarım alışmış olabilir çünkü çoğu şampuanda dimethicone var bu da saçları daha yumuşak yapıyor (ama saça çok zarar werdiği kesin) birden bu maddeyi kesince saçta sertleşme olabilir ama zamanla alışır heralde saçlarınız benim saçılarıma çok iyi geldiyerimseniben

zararlımı bilmem ama ben panten in canlı parlaklık serisini kullanıyorum saç kremi de var
saçlarımı gayet güzel yapıo kopmuyoda daha mi yumuşak oluyo
tavsiye ederim

içinde saç kremi bulunan yani ikisi bir arada şampuanları kullanırken bende aynı sorunu yaşadım şimdi dove un şampuanı ile yıkayıp daha sonra saç kremini sadece saç uçlarına uyguluyorum saç köklerime hiç değdirmiyorum çokta memnunum.a.s

canım ben sana kerastase saç kremini tavsiye ederim maskeleri de harika gerçi biraz pahalı ama saçlarımı istediğim gibi görünce verdiğim paraya değer diyorum hepinize sevgiler

Ben saç kremi olarak Tresan kullanıyorum..hem yumuşatıyor hem de içinde silikon (dimethicone) yok
belki de piyasadaki tek silikonsuz saç kremi o

tresanın sampuanını ve saç kremini kullanıyordum..şimdi sadece sampuanını kullanıyorum..ardından da dfn garli maskeyi 5dk bekletip duruluyorum..saç kreminden daha yumusaak yapıyorr..ve bakımıda yapmış oluyor.

sakın elidor almayın sakın saclarımı döktü aylardır kremi kestim şu an rahatladım...ipek veya hobby hem ucuz hem güzel..

ewet canım tek çeşit saç kremi ben cok memnun kaldım saç tellerim ne ince ne kalın bir de ben uzun zamandır tresan kullanıyorum saçlarım alışmış olabilir çünkü çoğu şampuanda dimethicone var bu da saçları daha yumuşak yapıyor (ama saça çok zarar werdiği kesin) birden bu maddeyi kesince saçta sertleşme olabilir ama zamanla alışır heralde saçlarınız benim saçılarıma çok iyi geldiyerimseniben

Canım ya saç dökülmesi var mıydı sende?Isırgan otlusunu mu kullanıyosun?Son olarak diplerden saç çıkartıyo mu bu şampuan?
Şampuanımı değiştircem ama karar veremedim.Çok önceden tresanı doktor tavsiyesiyle kullanmıştım ama sonra kazık gibi yaptı diye bıraktım.Kremiyle tekrar kullanmayı düşünüyorum başka bir şampuan beni kandırmazsa.Yardımını bekliyorum çünkü bu ara saçlarım acayip dökülmeye başladı.tşk ederim şimdiden.

Canım ya saç dökülmesi var mıydı sende?Isırgan otlusunu mu kullanıyosun?Son olarak diplerden saç çıkartıyo mu bu şampuan?
Şampuanımı değiştircem ama karar veremedim.Çok önceden tresanı doktor tavsiyesiyle kullanmıştım ama sonra kazık gibi yaptı diye bıraktım.Kremiyle tekrar kullanmayı düşünüyorum başka bir şampuan beni kandırmazsa.Yardımını bekliyorum çünkü bu ara saçlarım acayip dökülmeye başladı.tşk ederim şimdiden.

Canım alıntı yaptığın mesajım eski tarihli sanırım, çünkü Tresan'ı bıraktım artık.
Dfn garlı kullanıyorum habipoğlunun. Saç dökülmesi oluyor ama çok çok aşırı değil. Bu ara tam dökülme mevsimi ve benim saçlarım sırtıma kadar uzun, dökülmemesi imkansız yani.
Dfn garlıyı daha çok sevdim Tresan'a göre.
Ama mucizevi değil tabiki zaten bir şampuandan daha fazlasını bekleme. Dökülme genellikle içten kaynaklanan bir problem nedeniyle olur. Şampuan bitkisel içerikli olsun, fazla kimyasal içermesin yeterli.
Bu ara Organicum'u merak ediyorum sitede oldukça övülmüş.
Kremini alıp denemek istdeim ama 34 liraymış, şampuanı da 19 lira Saçıma yarayacağını bilsem hiç acımam alırım.kaydirigubbakcemile4

bu arada saç kremi olarak Tresan'a devam ediyorum. Saçlarım yumuşacık memnunum. Ama her an organicum'a geçebilirim.kaydirigubbakcemile

Cnm naturals in krem ve balsamını bi arada kullan vazgecmezsin bi daha :))

Back