Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba tresan ın saç kremi ii mi?gerçi ii die duydum hem de saç dökmez o
acaba tresan ın saç kremi ii mi?gerçi ii die duydum hem de saç dökmez o
ben tresan kullanıyorum şampuanıyla birlikte resmen ipek gibi saçlarım sewgilim bayılıoo:icecream: bazıları sertleştiriyor falan demiş ama bende hiç öyle bir etki yapmadı saçlarım taralı gibi oluyor banyodan cıkınca tawsiye ederima.s.
ayy benimkiler de ne ince ne kalın ama inceye yakın ,öziciğim saç kremi sertleştirmior di misaçını sen şampuanı kastettin sanırsam:) island cığım tresan ın bir tek kremi var zaten bitki özlü onu kullanıorsun di mi? ama kızlar tresan saçı dökmez ondan başka krem bulabileceğimizi sanmıorm:)
ewet canım tek çeşit saç kremi ben cok memnun kaldım saç tellerim ne ince ne kalın bir de ben uzun zamandır tresan kullanıyorum saçlarım alışmış olabilir çünkü çoğu şampuanda dimethicone var bu da saçları daha yumuşak yapıyor (ama saça çok zarar werdiği kesin) birden bu maddeyi kesince saçta sertleşme olabilir ama zamanla alışır heralde saçlarınız benim saçılarıma çok iyi geldiyerimseniben
Canım ya saç dökülmesi var mıydı sende?Isırgan otlusunu mu kullanıyosun?Son olarak diplerden saç çıkartıyo mu bu şampuan?
Şampuanımı değiştircem ama karar veremedim.Çok önceden tresanı doktor tavsiyesiyle kullanmıştım ama sonra kazık gibi yaptı diye bıraktım.Kremiyle tekrar kullanmayı düşünüyorum başka bir şampuan beni kandırmazsa.Yardımını bekliyorum çünkü bu ara saçlarım acayip dökülmeye başladı.tşk ederim şimdiden.