Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar ben kirpiklerimi biraz dolgun ve uzun göstermek istiyorum ama dolgunluğu daha ön planda benim için hangi rimeli önerebilirsiniz
Kesinlikle ''Rapsodi'' markalarını tavsiye ederim,ben hep kullanıyorum,sonuç;''Mükemmel''
Dur canım sana link atacağım bekle orada benim kozmetik ürünlerim yer alıyor bak bakalım bekle biraz :)özellikle önerebileceğin bir çeşidi var mı :)
merhabalar ben kirpiklerimi biraz dolgun ve uzun göstermek istiyorum ama dolgunluğu daha ön planda benim için hangi rimeli önerebilirsiniz
tamam canım bekliyorum :)Dur canım sana link atacağım bekle orada benim kozmetik ürünlerim yer alıyor bak bakalım bekle biraz :)
hemen bakıyorum canım internetten teşekkür ederim ilgilendiğin için :)Max Factor False Lash Effect o biraz pahalıdır ama çok güzeldir yada Maybelline Colossal Volum Express almalısın
tamam canım bekliyorum :)
tamam canım bekliyorum :)
hemen bakıyorum canım internetten teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
Canım en sonuncu sayfaya bak hemde rimelim de orada bak bakalım :) http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716187&page=37
tamam canım bakıyorum hemen çok çok saol yardımların için
hemen araştırıyım canım onuda çok saolgolden rose maxim eyes onu kullanıyorum harikaaaaa
Canım Max Factor onu kullanıyorum ben şuan onun suya dayanıklısı ve normal olanı var denize girdim çıktım hiç çıkmadı bide bana takma kirpikmi taktın diye soruyolar onu sürdüğüm zaman
suya dayanıklıysa baya iyiymiş hemen araştırıyım ben onu çok tesekkürler canım
Rica ederim canım ben Gratisten aldım 40 TL dedi ama indirimdeymiş kız bana 25 TL verdi şuan inmiş midir bilmiyorum sanırım suya dayanıksız olanı daha ucuzdu ama çok etkili yani 10 kere alacağına bir kere al hep kullan :))
oldu oldu canım çok saolNe demek canım benim,rica ederim,eğer bir faydam olduysa ne mutlu bana :)
oldu oldu canım çok saol