• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi renkle boyarsam düzelirr

Loris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
201
96
98
İstanbul
off offf annemin saç boyasından saçıma sürmüştümm azcık ne gerek varsa herşeye atlıyorum böyle :s neyse içinde açıcı vardı arkadaşım geldi o sıra akşama kadar durdu saçımda. ayyy bi yıkadımmm çok kötü olmuş yaa dipleri sarı sarı olmuşş :( gittim kumral boya aldum yok tuttmadıı. kuaföre gittim 2 kerede anca düzelir dedi nasıl yapıcaz ya siyahta istemiyorum :/

off offf annemin saç boyasından saçıma sürmüştümm azcık ne gerek varsa herşeye atlıyorum böyle :s neyse içinde açıcı vardı arkadaşım geldi o sıra akşama kadar durdu saçımda. ayyy bi yıkadımmm çok kötü olmuş yaa dipleri sarı sarı olmuşş :( gittim kumral boya aldum yok tuttmadıı. kuaföre gittim 2 kerede anca düzelir dedi nasıl yapıcaz ya siyahta istemiyorum :/

canım koyu kestane veya koyu kahveye boyarsan kapanır ilk koyu olucak saçların ama bir kaç yıkamada çok yumuşak hoş bir renge dönecektir.

:( uF oyle yapıcam napalımm 1 hafta sonrada kumral yaparım ozaman olur ınsallah tesekkurler

koyu kestane veya koyu kahve yaparsan kumrala kolay kolay dönemezsin benden söylemesi. . .

Back