• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
umarım fotoları yuklemeyi basarabilmisimdir ilk kez denedim :) bu kafa kardesime ait olup saçlarını kolestonun bu iki renginden birine boyatmak istiyor.buğday tenli açık kahverengi gözlü olup fikirlerinizi merak etmekte :)

kolestonakkllkumral.png

kolestonkllkumral.png

sacrengi.png

sacrengi3.png

sacrengi2.png

Son düzenleme:
kafasında gözlük olan en net hali sacinin, kendi rengi

en usteki cok gusel ya..yakısıp yakısmayacagını yaptırdıktan sonra anlar bende sarı yaptım ama hic kimse yakıstırmadı degistirdim

daha önce sarı kullandı zaten ve çok yakışıyor ama bu kez ikisi arasında kararsız kaldı

avatarını şimdi farkettim ve enerji doldum :)

cnm ben açık kumral yapmıştım çok açık oldu bende buğday tenliyim gözlerim kahve .. bence küllü kumral yapsın o daha çok hoşuma gidiyor .. ama açık renk istiyorsa açık kumral yapsın bak msela bn açık kumral yaptıımdaki saçlarımı ekleyeyim

cnm ben açık kumral yapmıştım çok açık oldu bende buğday tenliyim gözlerim kahve .. bence küllü kumral yapsın o daha çok hoşuma gidiyor .. ama açık renk istiyorsa açık kumral yapsın bak msela bn açık kumral yaptıımdaki saçlarımı ekleyeyim

canım bu saç rengi küllü açık kumral mı bende boyatmak istiyorum da zemin rengin neydi kumralın üstüne tutarmı

Back