Merhaba kızlar benim ten rengim biraz garip esmerim aslında ama çok esmer değil öyle diyeyim Birkaç tane fotoğraf koyacağım ona göre düşündüğüm saç rengi sizce tenime uyar mI? Yardımcı olursanız çok sevinirim
koyu karamel tonları yakışabilir.
cildinin alt tonu da önemli sarıya mı dönük griye mi dönük cildin onu bir incele.
sarıya dönükse cilt rengim karamel yakışabilir
bi kaynaktan okumuştum.
koyu karamel tonları yakışabilir.
cildinin alt tonu da önemli sarıya mı dönük griye mi dönük cildin onu bir incele.
sarıya dönükse cilt rengim karamel yakışabilir
bi kaynaktan okumuştum.
Merhaba kızlar benim ten rengim biraz garip esmerim aslında ama çok esmer değil öyle diyeyim Birkaç tane fotoğraf koyacağım ona göre düşündüğüm saç rengi sizce tenime uyar mI? Yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 664051
Eki Görüntüle 664052
Eki Görüntüle 664053
Merhaba kızlar benim ten rengim biraz garip esmerim aslında ama çok esmer değil öyle diyeyim Birkaç tane fotoğraf koyacağım ona göre düşündüğüm saç rengi sizce tenime uyar mI? Yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 664051
Eki Görüntüle 664052
Eki Görüntüle 664053
Sarı ya da mavi olduğunu yani sıcak tenli misin soğuk tenli misin rahatlıkla şu yöntemle bulabilirsin
Bileğinin ordan gen damarlar var. Onlar sana MAVİ geliyorsa soğuk tenli. YEŞİL geliyorsa sıcak tenlisindir.
sıcak tenliysen dore akaju gibi renk geçişlerini kullanabilirsin soğuk tenliysen de irize ve küllüler yakışacaktır.
Ayrıca renk yaparken çalışıyor musun yoksa okuyor musun kaç yaşındasın bu faktörle önemlidir.
Ama sanırım anladığım kadarıysa saç rengin doğal. Eğer yanlış anlamadıysan rengine dokunma sakın. Doğal saç rengine dokunmadan saçına doğalık ve ışıltı katabilirsin. Bunu için eğer evde yağacaksan sadece uçlarına 8.4 boyayı %9luk(30 volume) İile karıştırarak sür. 8.4 market boyası ile bulamazsın Kuaför malzemeleri satan yere git ya da internetten sipariş et.
Bunlarla uğraşamam diyorsan kuaföre git benim söylediğim ölçülerde balyaj atmasını söyle. Kuaförler kendinden emin insanı severler. Bana ne renk yakışır deme kendinden emin ol, ne istediğini bil o zaman sonuçtan da memnun kalırsın
Saçların doğal değilse sana renk önerebilmem için saçını daha önceden hangi marka ve numara ile boyadğını bilmem gerekir. Söylersen yardımcı olabilirim :)