Palette altın parıltılı balı deneyebilirsin..Palettenin bu serisi saçı ışıl ışıl yapıyor..Ama saçının rengi çok güzel..Bu renk için hangi boyayı kullanıyorsun?
evet canım güzel gerçekten, parıltılı bal böyle mi durur acaba sarının üstünde
evet ben de çok beğendim.. acaba nedir?
Bakınıyorum canım bulursam söyliycem iki rengin karışımıda olabilir :/
hadi canım inşallah :)
buarada saçımın alttan bir kısmına altın parıltılı denedim, röfleden dolayı ve altın olduğu için boyada fena olmadı
röfleler altın rengini bayağ gösterdi. istediğim gibi koyulaştı ama fazla mı oldu ne dedim birden görünce,
sarıdan da tam dönmek istemiyorum ben , şöyle bir iki boyamada tekrar açık sarıya ulaşabileceğm bir renk olmalı boyayacağm boya
loreal koyu sarıyı da yarın deneyeyim bir kısmına saçın bakalım o nasıl durcak.
Hihihi evet mantıklı canım dener görürsün bi tutamını..bencede çok koyu olmasın,koyu renkleri elde etmek çok kolay zaten, zor olan açık renkleri yakalamak o yüzden açıktan devam etmek en iyisi... esmer olmak sadece 30 dakikanı alır :)
:) canım çok doğru diyosun zaten mümkün değil benm esmer olmam, kahve tonları bile deneyemem nefes alamam bikere o saçla:)
gölge ile başladım 16 yaşlarında daha o gün bugün sarıyım ben ki saç rengim de tenimde koyuya müsait değil,
bir kere üniv. de bakır denedim röfle üzerine sarıya döndü aktıkça bebek sarısı ama o dönene kadar ben mahvoldum
saçım rengi çabuk tutan bi saç, şanslıyım ama birdaha mı dedim tövbe peruk gibi oldu koyu saç bende
şimdi sarı ama biraz daha kışa uygun bu kadar açık olmayan bir renk, iki boyamayla bu açık tonları tutturabileceğim bir şey istiyorum
bakalım şans bulabilcek miyim
bu resimdeki saç dogal,ama bu rengin isminibilmiyorum.bi ara bu renk yapmıştım,akmış kızıllın ustune dogal sarı sürdüm böyle bişe olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?