Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi renk olur ?

yuxexes594

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
7
0
16
Ankara
iyi günler uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum
saçımı boyatmak istiyorum fakat neye boyatcam bilmiyorum
herkes boyatma çok güzel diyor ama ben sıkıldım yaşım 19 o yüzden pek değişik renkler deneyemiyorum . çocuklar duymasındaki enise ütük'ün saç rengi çok hoşuma gidiyor ama daha büyük mü gösterir olur mu bilmiyorum .

Eklentiler

• $DSC00082.JPG
    64,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
ama gerçekten çok sıkıldım yada bi ton felan açığını istiyorum hani boyayla değilde başka birşeyle felan açmak istiyorum herkes öyle diyor tanıdığım herkes bu renk yaptırtmaya çalışıyor

keşke elimden gelsede ya da kuaförler yapabilsede senin saç rengine sahip olsam...orjinal saç rengimdi seninki...28 yaşındayım ama 2 yıl önce ilk defa boyatmıştım okadar pişmanımki......şimdi istesemde dönemem...son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var:)))))

piyasa boyalarıyla açamazsın...güneşte yapay ve kızılımsı parlar inan rahatsız olursun.....
oryalle açıyorlar kuaförler...kazık gibi olur saçların sinirden ağlarsın:)
ama illa boyatacaksan çok ii bir kuaföre git...kıy paraya:)
Ayşe özyılmazelin saç renginin koyusunu düşünebilirsin...

açılır tabide onu yapmak için oranları bilmek lazım diye biliyorum yoksa çingene gibi olur at arabalarının arkasında gezersin:))))))))))))))kuaföre git...

saç rengin gayet güzel,yaşında daha genç, ileride çok değiştirirsin rengini...
kendi renginden 1-2 ton açık istiyorsan, loreal casting serisiyle boya,amonyaksız güzel boya...
ama çok farklı renkler yapmanı önermem

ahhhh ahhhh bende kendi rengime dönmek istiyorum ama olmuyoooo olmuyooo tutmuyo kendi rengi.kesinlikle boyatma.değişiklik istiyosan eğer tüm boya yerine sacının aralarına yani kendi renginin üstüne ara ara balyaj attırabilirsin.ama sakın tüm boyama derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…