Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangi renk koltuk ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Hangi renk koltuk kullanışlı olur

• Mavi

OY: 0 0,0%
  • Sarı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

themeforyou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
5
1
37
Merhaba, ikeadan bu koltuk takımını beğendim ancak renk olarak karar veremedim hangisi daha kullanışlı olur fikrinize ihtiyacım var . Şimdiden teşekkürler

gri kiri belli etmez tozu gösterir çünkü koyu bi gri, sarı ve mavi de toz sorun olmaz kir belli olur ben tercihimi mavi yada griden yana kullanırdım

Griye oy verdim.Sarıyı hiç beğenmedim.Mavi de güzel ama gri daha modern ve daha çok renkle kombine edilebilir.

Teşekkür ederim çoğunluğa uydum griyi aldım inşallah eve ulaştığında koltuğumuz resmini paylaşıcam :)

Merhaba arkadaşlar, oylama yapamıyorum.
Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok diyor.

benim bir kaç imalatçı firmam var modelleri istediğim yerden seçip onlara götürüyorum daha ucuza istediğim gibi her aşamasına katılabileceğim fikir paylaşımı yapabileceğim şekilde yaptırabiliyorum üstelik uzun ömürlü oluyor :)

O imalatçıyı bi ben bulamadım eğer mümkünse imalatçı bilgilerini verir misiniz? Yeni evlenicem ve mobilya konusunda da iyi bir imalatçı bulmam şart oldu :) çünkü genelde güzel olanlar çok uçuk fiyatlarda oluyor. Şimdiden teşekkür ederim

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

selam nancy neden ne oldu ki ikeada sana söylermisin. ürünler mi sorunlu

Arkadasim bnmle ayni koseyi begenmissin bnde kararsz kaldm alsammi diye gidip yakindan gorme sansim yok bikere gtmistim hatrlamiorum rahatmi degilmi diye bnde griui begendm resminide cekmisim koltugun gittigimde. ama hatrlamiuorum.buljndugum yerde ikea yok netten siprs vericem kullaniiosan bilgi bkliorum senden..kiliflari cikiomus bide rshat gozukuo ama uzun vadede kullansli olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…