Kesinlikle siyahh yaaa ben hep senin profil resminii görüodm zaten dikkaatimi çekiodu uzaktan bile harika duruodu çnküü .
siyah saç ve beyaz ten bi de yüz hatlarin fln harika yani
tamam açik renkte yakişmiş ama inankii siyahta oldugndan çok çok güzel gösteriosn
bi de o saçlarini uzatttiginii düşünyrm tabii böle bi fikir war mi aklinda bilmiyorm ama :)
yani yanindan geçilmeessss ayhh kiskandmm mi ne
siyah saçlı resmini çooooook beğendim .açık renkle arasında dağlar kadar fark var çok güzel görünüyosun.benimde hemen saçlarımı siyah yapasım geldi,böyle yakışsa keşke.
Kesinlikle siyahh yaaa ben hep senin profil resminii görüodm zaten dikkaatimi çekiodu uzaktan bile harika duruodu çnküü .
siyah saç ve beyaz ten bi de yüz hatlarin fln harika yani
tamam açik renkte yakişmiş ama inankii siyahta oldugndan çok çok güzel gösteriosn
bi de o saçlarini uzatttiginii düşünyrm tabii böle bi fikir war mi aklinda bilmiyorm ama :)
yani yanindan geçilmeessss ayhh kiskandmm mi ne
bılıyomusun herkes sıyah dıyo ama bugun canım o acık rengı o kadar cok cektıkı ama sevgılım ızın vermıyo artık sac boyatmama sıyahta sabıt kaldım ızın verse tekrar o acık renge doncem ama
bılıyomusun herkes sıyah dıyo ama bugun canım o acık rengı o kadar cok cektıkı ama sevgılım ızın vermıyo artık sac boyatmama sıyahta sabıt kaldım ızın verse tekrar o acık renge doncem ama
Yok yoookk hiç izin wermesn cidden çünkü busiyahn çok güzell
tabii insan arada deişiklik istio haklisn
ama açik renk siyah kadar ii durmuo üzernde
yinede sen bilirsn tabii cnm biz fikrimizi paylaştk gersi sende biter :))
siyah özellikle açık tenlilerde öyle bir renk ki bir boyattın mı bir daha başka hiçbir rengin daha çok yakışamayacağını hissediorsun çevrendekiler de alışamıyor o yüzden beyaz tenliysen hangi rengi kıyaslarsan kıyasla sonuçta siyah cevabını alırsın :)