Bebek Beslenmesi hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

benim bebeğimde sizinki gibi oldu.bizimde denemediğimiz krem kalmadı.sudocrem gerçekten çok etkili oldu.bende herkese öneriyorum.

Ben kızıma prima pampers bez kullanıyorum genelde internetteki kampanyaları takip edip 4 'lü paket bez alıyorum marketlerden daha uygun fiyata geliyor.
Pişik koruyucu sebamed kullanıyorum yedinci ayının içinde.
Şimdiye kadar 1 kez ciddi derecede pişik yaşadı o da bezimiz erken bitmişti can bebe nin bezini almıştım.
2 gün içinde poposu arkadan öne kadar tamamen kızardı ve minik minik beyaz benekler oluştu.
O zaman hemen kendi bezimize döndüm doktor tavsiyesi ile mustela stelactıv diye bir krem aldım oluşmuş pişikler için.
Bir sabah bir gece mustela sürdüm gün içinde sebamed sürdüm kısa sürede iyileşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…