• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hangi PARK YATAK sizce?

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
kızlar 1 hafta kalacağım birkaç misafirlik için park yatak alacağım.bazı markalarınkı ses çıkarıyormuş hışır hışır.sizin önereceğiniz ve fiyatı ekonomik olan bir ürün var mı?

Park yatak hiç alma canım ya gerçekten çok ses çıkarıyor ve bebekleri uyandırıyor.Biz 3 ay zor kullandık kaldırdık sonra.Bütün park yataklar da bez olduğu için hiç işine yaramaz.

arkadaşım 1 hafta için almana değmez. en ucuzu 90-100 lira.
bebeğin ne kadarlık? çok büyük değilse işte sana bir öneri: ben gittiğim evlerde tek kişilik koltukları ya da aynı işlevi görebilecek benzer bir şeyi yattığım yatağa birleştiriyordum. bebek hem yanıbaşında oluyor hem de koltuğun iki tarafı onu güvenceye alıyor. sen de o da rahat ediyorsunuz. umarım yardımcı olabilmişimdir.
kolay gelsin.:34:

1Yas olcak ağustosta kizlar.gittigim yerde kanepe filan var odaya tasinmaz baya ağır.baskasinin evine cok müdahale etmek istemiyorum.duser bir de koltuktan filan.yer yatagi da olmaz dedigim gibi baskasinin evi cok müsait diil.en iyisi taşınabilir yatak hem uyaninca düşmez hem ilerdeoyun oynar içinde

Biz castello marka park yatak almıştık 3 sene önce hiç memnun değilim. Öncelikle çok hışırtı oluyor. Bebeğim de en ufak seste uyanan bir hassasiyete sahip uyku konusunda(tuvaletten gelen sese bile uyanıyor). Bir de ilk aldığımızdan beri beşik fonksiyonu gören alttaki demir parçalardan biri yerinden çıkıp duruyordu. Aradan üç yıl geçti daha yeni anladım ki bize defolu mal satmışlar. Dün de artık o yatağı kaldırayım diye kurulumuna internetten bakarken kılıfı çıkarılıp yıkanabilen park yatakların da olduğunu öğrenmiş oldum. Bir de küçük bir tavsiyem, kurulumuna internetteki videolarından bakıp geniş bir alanda kurmanızdır. Küçük odada ben her seferinde sinir krizi geçiriyorum. Başka markaların belki de kolaydır ama bizimkisinin yanlardaki bağlantı yerlerinde hep problem çıkıyordu.

-eğer imkanın olursa- tekli koltuğun açık tarafını zaten yattığın yatağa tamamen yaslıyorsun. koltuğun kapalı iki yanı ve arkası da bebeği koruyor. güvenli emin ol. ben bu yöntemi hep kullandım.
hatta aynı odada başka yatakta yattık bir keresinde. ikili bir koltuk vardı,açılmıyordu. tekli koltuğun açık tarafı ikili koltuğa gelecek şekilde iyice dayayıp yatırdık bebeğimizi. o zaman 1,5 yaşındaydı. bebeğin gece kalkıp yürüme ihtimali yoksa problem olmuyor, yine de her anne bebeği için en iyisini bilir. son karar senin.

Back