• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi parfumu onerirsiniz??

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
133
kizlar uzun zamandir parfum kullanmiyorum... Yarin almayi dusunuyorum acik alacagim ama... Daha o
nce dp den bi parfum kullanmistim cok begenmisti erkek arkafaslarim... belki yine alabilirim onu dp nin kendi kokusu dolce gabbanali bi seydi kodu da d6 mi d8 mi neydi...

Lolita lift in kodu nedir gucci floranin nedir? ikisinden birini tavsiye edecek olursaniz hangisini tavsiye edersiniz? muhtemelen kararsiz kalacagim...

lift tatlı, kurabiyemsi bir koku.
gucci flora çiçeksi bir koku.

ikisi arasında pek de kararsız kalmazsın bence.
kategorileri çok farklı çünkü.
tatlı koku soğuk havalara çok yakışıyor aslında ama yanında daha çiçeksi bir parfüm de kullanmak istersen ikisini de al bence.
50 ml 16 lira zaten.

kizlar uzun zamandir parfum kullanmiyorum... Yarin almayi dusunuyorum acik alacagim ama... Daha o
nce dp den bi parfum kullanmistim cok begenmisti erkek arkafaslarim... belki yine alabilirim onu dp nin kendi kokusu dolce gabbanali bi seydi kodu da d6 mi d8 mi neydi...

Lolita lift in kodu nedir gucci floranin nedir? ikisinden birini tavsiye edecek olursaniz hangisini tavsiye edersiniz? muhtemelen kararsiz kalacagim...
Bence Gucci flora Lolita dan daha güzel.

lift tatlı, kurabiyemsi bir koku.
gucci flora çiçeksi bir koku.

ikisi arasında pek de kararsız kalmazsın bence.
kategorileri çok farklı çünkü.
tatlı koku soğuk havalara çok yakışıyor aslında ama yanında daha çiçeksi bir parfüm de kullanmak istersen ikisini de al bence.
50 ml 16 lira zaten.
aha 30 ml. de oluyor mu bu parfumlerde? sadece 50 ml. mi? :)) İkisini de begenirim o zaman ya... ciceksi kokuyu da seviyorum tatli kokulari da...

Bence lolita lift en güzeli:) ama tabi zevkler farklı olabiliyor..
böyle pasta gibi kokmak istiyorsan lift en iyi tercih, daha ondan iyisini koklamadım.

Ama ciceksi kokmak isterim dersen flora.

Bence lolita lift en güzeli:) ama tabi zevkler farklı olabiliyor..
böyle pasta gibi kokmak istiyorsan lift en iyi tercih, daha ondan iyisini koklamadım.

Ama ciceksi kokmak isterim dersen flora.
lolita aldım ama çok pişman oldum birincisi hiiiiiiiiiiiiç kalıcı değil kokusu aynı 5 tl lik satılan parfümlerden flora çiçeksiydi onu çok beğendim keşke onu alsaydım... :((

lolita aldım ama çok pişman oldum birincisi hiiiiiiiiiiiiç kalıcı değil kokusu aynı 5 tl lik satılan parfümlerden flora çiçeksiydi onu çok beğendim keşke onu alsaydım... :KK43:(

Değiştirebilirsin beğenmediysen. Çok kullanma. Dolu götür şişeyi. Florayı al.
Kalıcı olmasa bile zaten ucuz olduğu için bol bol sıkarsın. Yenilersin parfümü. Sıkıntı olmaz.

lolita aldım ama çok pişman oldum birincisi hiiiiiiiiiiiiç kalıcı değil kokusu aynı 5 tl lik satılan parfümlerden flora çiçeksiydi onu çok beğendim keşke onu alsaydım... :KK43:(
Deneyerek almadın mı ki? neden sonradan begenmedin? yoksa denemeden mi aldın :(
valla ben kokusunu cok begenıyorum ama tabı sen begenmemiş olabilirsin demek ki ciceksi kokuları sevıyorsun.
Gidip değişebilirsin dp değiştiriyor.

Back