Hangi parfüm?

Parfumdelisi45

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
26
0
6
İstanbul
Arkadaşlar 15 yaşında beyaz tenli,sarışın,şekerli vNilyalı parfümleri seven birisiyim.sizce aşağıda yazdığım parfümlerden hangisini seçim hangisi daha kalıcı hangisi yaşıma daha uygun hangisini okulda ve kışın kullanabilirim?
Lolita lempcika
Escada magnetism
Prada candy
Viktor rolf flowerbomb
Britney spears midnight fantsy
The body shop vanilya
Yardım edin lütfen.

geçen lolita lempicka denedim benim pek tarzım diil yaş itibariyle de uymaz ama senin yaşına gideceğini düşünüyorum.

Ahh flowerbombb aahhh :) bayılıyorum bu kokuya hem tatlı hemde çiçek kokan bir koku ender kokulardan magnetism e çok benzetiyolar ama bence uzaktan yakından alakası yok magnetism aşırı tatlı bişey mide bulandıran cinsten ama flowerbomb dehşet bişi :) genç yada orta yaş demeden herkese hitab edebilen severek kullanılabilecek bi parfüm bence :)

Son düzenleme:
lolita lempkie çok güzel bi parfüm seçenekler bunlarsa diğerlerini düşünme bence :) vede çok kalıcı bi parfüm

Son düzenleme:

Kokusu gerçekten müthiş ama gnelikle söylenenler yaz kokusu olduğu o yüZden bi düşünekaldım.

lolita lempkie çok güzel bi parfüm seçenekler bunlarsa diğerlerini düşünme bence :) vede çok kalıcı bi parfüm

Gerçekten çok hoş kokuyo dün bi bileğime prada candy bir bileğime lolita sıktım prada daha çok kalmıştı sanki ama başka yerlerde okuduğum kadarıyla prada çok kalıcı değilmiş o yüzden lolita daha iyi gibi geldi hem okuld sıkarsam diğerlerinide rahatsız etmem çok ağır değil lolita.

evet bencede prada da iyidir ama lolita daha hafif oluyo

Lolita Lempicka bazen kullanıyorum ama şekerli bir koku hergün sıkmam mesela.. biraz kokoş bir koku bence

Okulda da sıkacağım için daha hafif olmasını tercih ederim aslında şuan escada magnetism flowerbomb prada candy ve lolita arasındayım yarın bi parfümeriye girip dördünü birden sıkıcam kollarıma hangisi en çok beni etkilerse ve kalırsa kolumda onu alıcağım 😃😃

Kızlar bugün gittim bütün parfümerilere aklıma geleni kokladım fakat hiçbirisi bana albeni diyemedi fakat son olarak çalışan bayan bana chloe see by diye bir edp gösterdi tek anlamıyla bittim kokusuna aslında fresh bir koku tercih etmeyi düşünmüyodum fakat büyük ihtimal onu alıcam arada sırada istediğimde sürünmek içinde d&p den lolita lifti alabilirim.şuan kesin değil fakat büyük ihtimal öyle yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…