- Konu Sahibi Parfumdelisi45
-
Arkadaşlar 15 yaşında beyaz tenli,sarışın,şekerli vNilyalı parfümleri seven birisiyim.sizce aşağıda yazdığım parfümlerden hangisini seçim hangisi daha kalıcı hangisi yaşıma daha uygun hangisini okulda ve kışın kullanabilirim?
Lolita lempcika
Escada magnetism
Prada candy
Viktor rolf flowerbomb
Britney spears midnight fantsy
The body shop vanilya
Yardım edin lütfen.
o kadarını bilmiyorum denemiştim sadece ama öyle hemen uçup gitmemişti.
Peki Teşekkürlerr
Ahh flowerbombb aahhh :) bayılıyorum bu kokuya hem tatlı hemde çiçek kokan bir koku ender kokulardan magnetism e çok benzetiyolar ama bence uzaktan yakından alakası yok magnetism aşırı tatlı bişey mide bulandıran cinsten ama flowerbomb dehşet bişi :) genç yada orta yaş demeden herkese hitab edebilen severek kullanılabilecek bi parfüm bence :)
lolita lempkie çok güzel bi parfüm seçenekler bunlarsa diğerlerini düşünme bence :) vede çok kalıcı bi parfüm
Gerçekten çok hoş kokuyo dün bi bileğime prada candy bir bileğime lolita sıktım prada daha çok kalmıştı sanki ama başka yerlerde okuduğum kadarıyla prada çok kalıcı değilmiş o yüzden lolita daha iyi gibi geldi hem okuld sıkarsam diğerlerinide rahatsız etmem çok ağır değil lolita.
Yaz kış ayırt etmeden kullanılabilir :112:Kokusu gerçekten müthiş ama gnelikle söylenenler yaz kokusu olduğu o yüZden bi düşünekaldım.
Yaz kış ayırt etmeden kullanılabilir :112:
Lolita Lempicka bazen kullanıyorum ama şekerli bir koku hergün sıkmam mesela.. biraz kokoş bir koku bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?