- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
cnm cuma günü başlamayı düşünüorum sizl erdeuygun görürseniz o zamana kadar kaç kişi olursak olalım başlayalım olurm....listenin kac kisi olmasini bekleyeceksiniz?ona gore bende katilmak isterim
hemen ekliyorum cnm....Bende katılmak istiyorum. Benimde duam çok ama dayanamadımlisteye alirsan çok sevinirim The Calender
ekiyorum listeye cnmBen de katilmak istiyorum
evet cnm hergün bir kişi için okunur....benimde yakın özel günüm denk gelirsek bir sonrai kişiden devam ederizBen de seviyorum bu duayı ama yetiştiremezsem ya da olur da okuyamazsam diye bir vesvese girdi içime. Her gün 1 kişi için mi düşündünüz ve özel gününde olan kişi okuyamayacak sanırım değil mi?
cnm cuma günü başlamayı düşünüorum sizl erdeuygun görürseniz o zamana kadar kaç kişi olursak olalım başlayalım olurm....
evet cnm özel günlerde okuyamayız...ekledim cnmtmmdir beni ekle cnm o zaman.
bana uygun.
ozel gunlerde okunmaz ama dimi bu dua,cunku ayetler var hep?
cuma günü liste başındaki arkadaşımızdan başlarız....öncesindede nasıl okumalıyız diye bir tekrar geçeriz karışık gelmiş olabilir beki...........
bende anlayana dek bayağı okudum anlatırım cumaya kadar......aynen biraz karisik geldi ama yeniden anlatirsin
cuma günü başlıyoruz cnm ALLAH nasip ederse...The Calender okumaya başlıyor muyuz
evet cnm hatırlattığın için teşekkürler onuda ekleyeyim yazıya yazmamışımcanım her ayeti 19 defa okuyoruz dimi
yani FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN
1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
ayetini 19 defa okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?