Mutfak Dekorasyonu hangi mutfak masası sizce?

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
Eki Görüntüle 944865 hanımlar mutfağıma masa almak istiyorum sizce bunlardan hangisi fikri olan varsa sevinirim?

$ikea-table-and-4-chairs-sold-pup_5802860.webp

$ikea jokkmokk table four chairs austin craigslist 75 (1).webp
bu masa ikeada 300,00 tl sandalyesiyle birlikte oldukça sağlam duruyor gibi masa açılmıyor

Eki Görüntüle 944866 buda her iki yandan açılan masa 4 sandalyesiyle birlikte 200,00 tl (acaba ayakları paslanır mı krom ayak)

$149912499zgm.webp alırsam bu modeli bu rengini düşünüyorum.

bencede en son model krom ayak daha modern bir hava veriyor.

Bende araştırmadayım mutfak masa sandalyesi daha karar veremedim bende :(

ama ikeanın masa ve sandalyeleri hoşuma gidiyor :)

Ikea urunleri kullanan biri olarak, Ikea masanin hem daha hos durmasi, hem de daha dayanikli olacagini dusunerek onu tercih etmeni oneririm... :34:

Ben ikinci diyorum
Hatta beyazından alacağım kısmet olursa arada gümüş çizgileri olan, birçok yerde var bu model
Açılır kapanır olduğundan da gayet kullanışlı

eşim diyorki ikea masa daha sağlam diğeri için ise üzeri mobilya kaplama onlar zamanla kalkar diyor çok kararsız kaldım.

ikea masa da hoş diğeride puffff:))

Mutfak sandalyelerinde ahşap çok sağlam olmuyor diyorlar.
Eğer kromu kaliteliyse paslanma yapmaz.
Annem yıllarca kullandı, ilk günkü gibi parlak.

Neden iki seçenekte takılıp kaldınız ki?
Mutfakçıları gezin çok modern takımlar var.

Eki Görüntüle 947292 istedigim model bu ama renk farkli beyaz ustune kirmizi desenli bunun kadar goz yormuyor

bende bakmıştım bu modellerden fiyatıdada uygundu. ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum bir yerde masanın pek kullanışlı olmadığını gördüm üstü çizilmişti ve jelatin gibiydi ondan sonra vazgeçtim :( :(

Ikea urunleri kullanan biri olarak, Ikea masanin hem daha hos durmasi, hem de daha dayanikli olacagini dusunerek onu tercih etmeni oneririm... :34:

cvb için sağol ikeadaki daha güzel diyorsun yani diğerinin ayakları ikilemde bıraktı öyle bi orta sehpam varda onun ayaklarına baktım zamanla profil eskiyor. bide eşim profil ayaklı masa için onlar mobilya kaplama diyor zamanla kalkar ikedakini alalım diyor.

Back
X