- 23 Ağustos 2020
- 54
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kopusluhayat
-
Tablet mop, Vip Ahmet mopKızlar mrb evime mop alacağım fakat ilk defa alacağım için emin olamadım normalde elimle siliyorum. Sizce parex markalı dönen viledalardan mı alayım yoksa yeni çıkan tablet mopmu? Hangisi daha iyi temizliyor birde evde köpegim var dolayısıyla kıl tüy iyi temizlesin istiyorum
Nedense bir temizlik ürünün isminin vip ahmet olusunu kabullenemiyorum. Söyliyim dedim.Vip Ahmet'in a101 e gelen mopunu aldim gayet güzel ,tavsiye ederim.120 lira fiyatı yedek başlıklarını alın gayet kaliteli cikti.
Ahmet diye biri gerçekten varmış bende yeni öğrendim .Adam kendi adını vermişNedense bir temizlik ürünün isminin vip ahmet olusunu kabullenemiyorum. Söyliyim dedim.
Ben hic begenmedim vip ahmet iyi diyorlarben silva mop seti aldım henüz kullanmadım ama kullananlar memnun
Yaaa öyle mi neyse ben de biraz kullanırım memnun kalmazsam başka markalar denerimBen hic begenmedim vip ahmet iyi diyorlar
Markası nedir?Dikey spreyli olanlardan aldım ben. Çok pratik.
Öyle.bilinen bir marka değil ya. Zaten ucuz bisey. Parex filan var ama, bakabilirsiniz.Markası nedir?
Ben de ondan alınacağım galiba. Şu kovayı taşımak çok zor. Fıtık yapar insanı.Dikey spreyli olanlardan aldım ben. Çok pratik.
Kesinlikle. Üstelik yer kaplıyor. Su israfı bir yandan.Ben de ondan alınacağım galiba. Şu kovayı taşımak çok zor. Fıtık yapar insanı.
Çok haklısınız. Su israfı yapmamak gerek hele kuraklık kapıda bu durumda.Kesinlikle. Üstelik yer kaplıyor. Su israfı bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?