Hangi mop?

Kopusluhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
54
5
1
27
Kızlar mrb evime mop alacağım fakat ilk defa alacağım için emin olamadım normalde elimle siliyorum. Sizce parex markalı dönen viledalardan mı alayım yoksa yeni çıkan tablet mopmu? Hangisi daha iyi temizliyor birde evde köpegim var dolayısıyla kıl tüy iyi temizlesin istiyorum

Tablet mop, Vip Ahmet mop
Şiddetle tavsiye ederim, elle silmiş gibi patlatıyor.
Cam, kapı, duvar, fayans aklıma gelen her yerde kullanıyorum.

Vip Ahmet'in a101 e gelen mopunu aldim gayet güzel ,tavsiye ederim.120 lira fiyatı yedek başlıklarını alın gayet kaliteli cikti.
Nedense bir temizlik ürünün isminin vip ahmet olusunu kabullenemiyorum. Söyliyim dedim.

Kesinlikle yeni nesil mop alın. Bende vileda, 2 başlıklı mop ve deerma mop var. Vileda cok iz bırakıyor ıslak kaliyor, mop cok ağır tipasini klozete düşürdüm temizlerken(en büyük boy almak gibi gaflet yaptım, temizliği çok meşakkatli), deerma mop hayat kurtarır. Her yere taşıyorum herseyi siliyorum. Tek sıkıntısı bezi cok bulunmuyor onuda dikkat ederseniz sıkıntı olmaz bence

Bende de bir cok mop cesidi var.temizlik yapmayi sevmesem de tavsiye edilen her turlu temizlik alet edavatini alma hobim var nedense.en son parexin sprey mopunu aldim dort tane yedek beziyle birlikte.bence daha pratigi cikana kadar en iyisi bu.benim evim dubleks ona ragmen bir saatte koca evi supurup siliyorum.

Smarter sprey mop kullanan var mı? Hangi marka alsam bilemedim. Deerma da iyi duruyor ama yedek mop ile gelmesi benim için önemli

Ben de mop almıştım ama bana o paspas hissini vermedi. Sanki temiz olmuyor gibi geliyor. Dönen paspaslar daha güzel temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…