hangi modeli seçeyim ?

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.429
598
kızlar yatak odam için turkuaz rengi halı almam gerek 2 model beğendim sizce hngisi hoş olur yatak odam bambu&beyaz perdem sütlü kahve üstü trkuaz dantel beyaz halı alsam fazla acık olur dıye dsunuyorum
$11132BNM.webp$11133BNM.webp

odanla uyumu falan düşünmeden sadece halıya bakarak söylüyorum canım bence sağdaki güzel :)

ya oda uyumundan cok turkuaz halı derdim perdeyle birebir aynı renk bulamadım ama bulduklarımdan en iisi buydu henüz dekoratif bişiy almadık ama lambamı göstereyim birde ona göre söyle ha bu arada şifonyer aynası elips şekli gardrobun ön tarafında orta cizgide çiçekli füme cam var $yatak odası.webp

buda lambam şimdi fikrin değişr mi :D

ya oda uyumundan cok turkuaz halı derdim perdeyle birebir aynı renk bulamadım ama bulduklarımdan en iisi buydu henüz dekoratif bişiy almadık ama lambamı göstereyim birde ona göre söyle ha bu arada şifonyer aynası elips şekli gardrobun ön tarafında orta cizgide çiçekli füme cam var Eki Görüntüle 147559

buda lambam şimdi fikrin değişr mi :D

hıımm düşünüyorummmm :) bence solda ki sanırım bu sefer , lambalar böyle yuvarlaktan patlak patlak gibi ya , halılarda onun gibi sanırım , işte anladın sen beni tarif edemedim , bide elipse yuvarlak uyar gibi canım :)

hıımm düşünüyorummmm :) bence solda ki sanırım bu sefer , lambalar böyle yuvarlaktan patlak patlak gibi ya , halılarda onun gibi sanırım , işte anladın sen beni tarif edemedim , bide elipse yuvarlak uyar gibi canım :)

anladım ben seni işin garibi saloon ve yatak odasına hep yuvarlak esyalar denk geldı elips ayna yuvarlak berjer perdedekı yuvarlak desenler top gibi lambalar :D:D

sanırım karar verip almışsındır canım güle güle kullan ikiside güzel ama sağdaki halıya bayıldım oturma odamı turkuazlı döşersem bu halıyı alabilirim.

Back
X