• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hangi modeli kestirmeliyim ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
merhaba arkadaşlar saçımı çok yıprandığı için kestirmeye karar verdim….Çok fazla fön kullanmama rağmen uçları süpürge gibi oldu:27:Yani bu şekilde oldu saçlarım
fotoraf0678.jpg

sonop.png
yüz şeklim

Katkat kestirmeyi düşünüyorum….aşağıda yüklediğim modellerde…..Fakat kesimi makasla mı jiletle mi yaptırmalıyım kararsızım..Çünkü bu saçlarım jilet kurmanı olduğunu düşünüyorum:5:

Saçımın arkasını uçlarından 5 parmak aldırarak bu şekilde yaptırmak istiyorum..
sacmodellerikatlikesim5.jpg

Fakat önüne karar vermedim…sizce bu iki modelden hangisi daha güzel….Yani hangisi daha çok yakışır arka kesime göre…..Yandan perçem istediğim için bu modelleri seçtim….
sackesim3300x300.jpg
dc700c791b3946cbbc8559e.jpg

Önerebileceğiniz başka model varsa yada bunlardan birini beğendiyseniz yorumlarınızı bekliyorum…..Teşekkkür ederim şimdiden hepinize:71:

Not : Bakıp geçmeden olumlu yada olumsuz düşüncesini belirtmenizi rica ediyorum..

Son düzenleme:
bu kadar kişi bakıp ta niçin yorum yapmaz gerçekten anlayamıyorum...Tamam belki mecbur değilsiniz ama o zaman kk dan başka yerlerde mi fikir paylaşımı yapalım....Birbirimize yardımcı olmak için üye değil miyiz buraya....

cnm benımde saçlarım artık süpürge gibi olmuştu senın kı gıbı. giittim ikinci modelin aynısını kestı kuaför sende öyle kestırebilirsin emınım sana da cok yakısır.

tatlım vala karar senin yüzünü göremedigimiz için kesim ön tarfına sen karar vercen oval bir yüz şeklin varsa yandan perçem olurrr kendi şaç boyun çokkk uzunn kestirmen isabetli olur ve boyat arksaındanda:12:

cnm benımde saçlarım artık süpürge gibi olmuştu senın kı gıbı. giittim ikinci modelin aynısını kestı kuaför sende öyle kestırebilirsin emınım sana da cok yakısır.

cevabın için teşekkür ederim canım....senin saçın süpürge gibi olması jilet kesim miydi?Nasıl kestirdin o modeli makasla mı,jiletle mi?inşallah yakışır canım kısa kahkül yada perçem kestirmediğim için karar veremiyorum...kendi yüzümü ekledim,nasıl yakışır mı yüz şeklime göre...

tatlım vala karar senin yüzünü göremedigimiz için kesim ön tarfına sen karar vercen oval bir yüz şeklin varsa yandan perçem olurrr kendi şaç boyun çokkk uzunn kestirmen isabetli olur ve boyat arksaındanda:12:

yüzümü yükledim canım nasıl olur sence hangi perçem uzunluğu yakışır...Birde saçımın boyadan yıprandığı için tekrar boyatmak istemiyorum..katlı kestirince o boyalar gider diye düşünüyorum....teşekkür ederim cevabın için

bence saçını çene hizasında kestir modern bir kesim olsun yüzündü güzel yakışır diye umuyorum
çünkü yıpranan saç ne kadar fazla kesilirse o kadar iyi

Öncelikle, şunu söyleyebilirim ki seçtiğin tüm modeller benim tarzım. Vaktiyle hepsini severek kullandım. Kahküllü perçemli, arkası katlı her türlü...
Yalnız, senin saçlarını da gördüm... İnsan kıyamaz o güzelim saçları kestirmeye. :19: Bu kesim benim en son kestirdiğim model aynısı $sacmodellerikatlikesim5.jpg

Şunu söyleyebilirim ki pişmanımmm :25:
Şimdi öyle iğrenç uzadı ki saçım hepsi kat kat ne uzadığı belli ne uzamadığı... :50: Kullanışsız ayrıca :47: Hiç tavsiye etmiyorum. Çok kötü çokkk :45:

bence saçını çene hizasında kestir modern bir kesim olsun yüzündü güzel yakışır diye umuyorum
teşekkür ederim cevabın için:16:çünkü yıpranan saç ne kadar fazla kesilirse o kadar iyi
söylediğinde haklısın,ancak kısa kesim kurtarır saçlarımı fakat yaza düğünüm olma söz konusu olunca şimdiden biraz kestirip,uzamasını istiyorum....ama aklımda hep o model var düğünden sonra o şekilde kestirmek istiyorum....çene hizasında,önleri biraz daha uzun arkası ona göre biraz daha kısa bir model....

Öncelikle, şunu söyleyebilirim ki seçtiğin tüm modeller benim tarzım. Vaktiyle hepsini severek kullandım. Kahküllü perçemli, arkası katlı her türlü...
Yalnız, senin saçlarını da gördüm... İnsan kıyamaz o güzelim saçları kestirmeye. :19: Bu kesim benim en son kestirdiğim model aynısı Eki Görüntüle 359449

Şunu söyleyebilirim ki pişmanımmm :25:
Şimdi öyle iğrenç uzadı ki saçım hepsi kat kat ne uzadığı belli ne uzamadığı... :50: Kullanışsız ayrıca :47: Hiç tavsiye etmiyorum. Çok kötü çokkk :45:
bende istemiyorum kıymak ama çok kötü oldular...ancak kestirerek kurtulabilirim...anladım canım teşekkür ederim..belki arka kısmı katları daha uzun yaptırabilirim...önlere çok dokundurmam..sadece perçem yaptırırım o zaman...ve şekli hoşuma gittiği için öyle düşünmüştüm...
cevabın için teşekkür ederim :16:

bence böle kestir yüzüne çok gider...

Eki Görüntüle 359451
teşekkür ederim cevabın için ........ama henüz tam kararımı veremedim....önlerini ya uzun bırakıcam yada kısa....

Merhaba çiçeğim.. : )
bence saçlarının kalitesi çok güzel sadece biraz cansızlaşmış..öncelikle makasla kestirmek daha iyi bence..diğeriyle kestirdiğinde hemen kırılıyor bir tuhaf oluyor uçları.. ben de soldaki modeli beğendim..kırmızılı bayanın perçemi sana daha çok yakışacak gibi geldi... : )

yüzümü yükledim canım nasıl olur sence hangi perçem uzunluğu yakışır...Birde saçımın boyadan yıprandığı için tekrar boyatmak istemiyorum..katlı kestirince o boyalar gider diye düşünüyorum....teşekkür ederim cevabın için

şimdi gördüm fotografı yüzüne yandan perçem olur kısalıgını aşırıya kaçırmadın sürece boyuda karar vermediysen sadece kırık aldır gitsin ...rica ederim vcanım boya konusuna gelince düşünmüyosun galiba boyatmayı artık dogal bırak

çene yapınız köşeli olduğu için önlerin kısa olması sizin yüzünüze gitmeyebilir.farkettiyseniz resimlerde oval yüzler kulanmış bu kesimleri.siz en iyisi işinde uzman bir kuaföre danışın diyeceğim ama ben henüz öyle bir kuaförle karşılaşmadım:1: internetten yüz şekillerine göre kesimleri araştırabilirsiniz....

Son düzenleme:
yüzünü göremedğim için yorum yapamayacağım .ama kakül modeller şekil vermek için sıkıntı .sürekli fön ister düzleştirici ister .bence iyi bir kuaföre git güzel bir katlı kesim yapsın sana ,onlar çok iyi biliyorlar ne şekilde hangi yüze gideceğini.

alnın çok geniş diil sanırım. kahkul ya da perçem geniş alınlılara yakışıo bence. zaten alnın geniş olması kotu bişi, kahkulu de alnı kapamak için kestirioruz. ben öyle yapıyorum yani alnım geniş kapansın die kahlul kesitiriorum :D şekil verme işkencesini de çekmem gerekio :D ama sen kahkul kestirmesen de olur bence :D

alnınız genıs degıl o yuzden sızde benım gıbı percemden sıkılıyosanız daralıyosanız uzatın kakullerınız ben uzatıyorum percemdı benım daralıyorum cunku alıskın da degıldım zaten
ama yandan percem guzel gıder sarısın kadındakı gıbı

gamze özçelik'in saç modeline bak süper bence benim çok hoşuma gitti bende saçlarımı öyle kestireceğim...

saçların uzun gibi sanki,yanılıyomuyum yoksa.bence sadece kırıkları aldır,önden şekil verdir.uzun sene ben de kat modeli kullandım ama kullanımı güzel olmuyo bence.ayrıca saçların güzel,dediklerim+bakım süper olur

bence sarışın hatunun saçı da kakülü de güzel duruyo. bi de önü uzun arkası kısa çene hizasında olan modeli tavsiye etmem. ilk kestirdiğinde güzel oluyo ama uzadıkça şekil vermek zorlaşıyo. ne başka bi modele dönebiliyosun arkalar kısa olduğundan. ne de uzatabiliyosun rahat bi model diil bence. sürekli fön istiyo. ben hala kestirsem mi uzatsam mı karar veremedim. saçların çok güzel bu arada. kıyma onlaraaaa!!!:130:

Back