cnm pekmezi kesme... sadece süt ürünleriyle birlikte verme demek istedim ben. sabah kahvaltısında versene pekmezi ben öyle yapıyorumcanlarım teşekür ederim o zaman benn pekmezi kesiyorum ama burda birkaç sayfada okumuşdumm günde 1 çay kaşığı pekmez verilir diyee sanırm ben yoğurtla vererek yanlış yapdımm ya kızlarr bu arada kafayı sıyırıcam akşama kadar ne yapsam ne pişirsem ne yese acaba o bu şu dokunurmu diyee sıyırıcam kafayıı valla kendimide unutdum eşimide
bizde 7. aydayız iki aydır tadıyoruz gıdalarıslm 6 ayına yeni girdi teyzesii valla şaşırıyorumm ne vericeğimii ne yapıcağımı allaha şükürr yiyorr ama sebze çorbası hariçç bi türlüü yediremedimm sebze çorbasınıı patatess havuç kabak koymuşdumm ilk çorbası buyduu yemedii daha sonraa içine irmik ekledim yedii işin ilgincii 3 gün sonraa aynıı çorbayı yapdımm yemedii ve yapıyorum da arasıra tek öğünlükk dişiyle kaşığıı sıkıyoo:)
kivi verme cnm dr bize alerjen deditekrar ben:) meselaa ben oğluma meyveli yoğurt yapıyorum örnek bugün kayısı koydum dün muz eklemişşdim yarında kivii eklemeyi düşünüyorum tabii şeftali vs gibi eklesemm sakıncası olmaz değilmii tabii bunları teker teker veriyorumm karışdırmıyorumm şimdiden teşekür ederim
cnm meyve suyunu biz bardakla içiyoruz bardağa da alışması lazım sonuçta kaşıkla başa çıkmıyor bi kez denedim de zor oluyor içirmesi.kızlar meyve sularını biberonla mı yoksa kaşıkla mı veriyorsunuz? benim oğlum 5aylık,alıştırmak için alma suyu vermeye çalışıyorum,her şekilde hepsini tükürüyor.ne yapabilirim?birde bebek yoğurdu diye bi ürün var marketlerde,siz nasıl yoğurt veriyorsunuz?
merhaba ya ben vermeye başlamışdımm yoğurduna katıyordum muzu pekmezle beraber bu arada oğlum 6 ayına yeni girdi sakıncalıysa vermem sade yoğurt zayıflatdığını duymuşdum ve oğlum sade yoğurt yemediği içinn üzüm pekmeziyle ufak bi parça muzu püre yapıp veriyordum
dr bize her pekmezi verebilirsin bi süre üzüm pekmezi ver bi süre dut pekmezi demişti. keçiyonuzu ağır gelir demişti ben de minik bi tabağa üzüm pekmezi koydum o bitince dut verdim
kaydirigubbakcemile
canım benim yaa çok teşekür ederim gerçekden şeker gibisin::) çok güzel bilgiler verdimm sağol canımm rabbim bebişlerimizi korusun
kaydirigubbakcemile
canım benim yaa çok teşekür ederim gerçekden şeker gibisin::) çok güzel bilgiler verdimm sağol canımm rabbim bebişlerimizi korusun
merhaba bayanlar,bende oğluu 2.haftadır tamamen memeden kestim,zaten pekte içmiyordu,mecbur aptalim devam sütü kulanmaya başladım... Onuda pek içmiyordu şimdide kavanoz mamalarıyla karıştırıp vermeye başladım.. aptamilin pirinçli maması var ondan veriyorum,günde bir öğünde 150.ml yoğurt veriyorum.. Ben daha peynir pekmez,yada yumurta tarzı besinlere başlamadım,6.ıncı ayımızı bitirmeyi bekliyorum... 6.ıncı aydan önce daha çok süt ürünlerine ve meyve sebzeye ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum...
merhaba bayanlar,bende oğluu 2.haftadır tamamen memeden kestim,zaten pekte içmiyordu,mecbur aptalim devam sütü kulanmaya başladım... Onuda pek içmiyordu şimdide kavanoz mamalarıyla karıştırıp vermeye başladım.. aptamilin pirinçli maması var ondan veriyorum,günde bir öğünde 150.ml yoğurt veriyorum.. Ben daha peynir pekmez,yada yumurta tarzı besinlere başlamadım,6.ıncı ayımızı bitirmeyi bekliyorum... 6.ıncı aydan önce daha çok süt ürünlerine ve meyve sebzeye ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?