1 numara krem. Siyah tercih etmeyin bence. Bahar ayinda acik tonlar daha iyi oluyor. İkincisi de guzel ama birinciyi renginden dolayi cok fahat kombinlersiniz. Tam baharlik duruyor.Kızlar dolabımda hiç mevsimlik bir şeyler yok. Ya zemheride kalmışçasına kalın montlar ya da ince kot ceketler, deri ceketler... Şöyle nisan, mayıs aylarında giymelik ne kalın ne ince bir ceket istiyorum. Kapüşonlu olan ince şişme mont diğeri pamuklu galiba. Sizce hangisi ve neden? Bu arada benim boyum 1.60 ve normalde 47-48 kiloyum (şimdi hamileyim). Fotoğraf ekliyorum:
Teşekkür ederim yorum için. Ben de keşke onun siyahı olsaydı diyordum ama açık renk olması daha iyi bence de1 numara krem. Siyah tercih etmeyin bence. Bahar ayinda acik tonlar daha iyi oluyor. İkincisi de guzel ama birinciyi renginden dolayi cok fahat kombinlersiniz. Tam baharlik duruyor.
Genelde İspanyol paça jean, flare tayt ya da wide leg kumaş pantolon giyerim, tarzım biraz spor şık. Onu alacağım galibaBence kapüşonsuz ve ilk krem rengi olan. Ama nerede ve hangi kombinle giyeceğinize göre değişir biri daha klasik diğer ikisi daha spor
Bilemedim güzelim ya hiç tarzım değil omuzları aşırı düşük ve şişik gösteriyorKızlar dolabımda hiç mevsimlik bir şeyler yok. Ya zemheride kalmışçasına kalın montlar ya da ince kot ceketler, deri ceketler... Şöyle nisan, mayıs aylarında giymelik ne kalın ne ince bir ceket istiyorum. Kapüşonlu olan ince şişme mont diğeri pamuklu galiba. Sizce hangisi ve neden? Bu arada benim boyum 1.60 ve normalde 47-48 kiloyum (şimdi hamileyim). Fotoğraf ekliyorum:
Az kaldı doğuracağım Nisan başındaBilemedim güzelim ya hiç tarzım değil omuzları aşırı düşük ve şişik gösteriyorbence daha çok yarım kaban tarzı yada daha rahat bişeyler bakmanı tavsiye ederim hamileymişsin zaten karnın büyüdükce giyebileceğin esnek bişey olsa güzel olurdu aslında
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsinAz kaldı doğuracağım Nisan başındasonra giymek için alacağım yani. Benim omuzlarım dar o yüzden bu tarz şeyler giyince bir nebze olsun normal duruyor. Alacaktım da birini bitmiş stok teşekkür ederim yorum için
Krem rengi güzel ama trençkot daha güzel değil mi o aylar için.
Evet yeşil olan çok hoş ama fazla spor olduğu için her şeyle olmaz. Kapüşonsuz krem olanı alacağım ama stok bitmiş bizde şans olsa zatenbenim tarzima uyan yeşil
ama o da herseyle gitmez..bence krem al kolay kombinlersij
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsininş gelince alırısn güle güle yırt kullan
Doğrudur, içine sineni bulursun inşallahBoyumdan dolayı mıdır alışamadığım için midir bilmiyorum ama hiç yakıştıramıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?