• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi mevsimlik ceket sizce?

sadolinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
2.016
1.639
53
31
Kızlar dolabımda hiç mevsimlik bir şeyler yok. Ya zemheride kalmışçasına kalın montlar ya da ince kot ceketler, deri ceketler... Şöyle nisan, mayıs aylarında giymelik ne kalın ne ince bir ceket istiyorum. Kapüşonlu olan ince şişme mont diğeri pamuklu galiba. Sizce hangisi ve neden? Bu arada benim boyum 1.60 ve normalde 47-48 kiloyum (şimdi hamileyim). Fotoğraf ekliyorum:

Eklentiler

• Screenshot_2025_0213_162532.png
    Screenshot_2025_0213_162532.png
    134,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2025_0213_162508.png
    Screenshot_2025_0213_162508.png
    356,9 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2025_0213_162319.png
    Screenshot_2025_0213_162319.png
    326,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2025_0213_162305.png
    Screenshot_2025_0213_162305.png
    484,3 KB · Görüntüleme: 62
Bu da şişme olanın siyahı ve kapüşonu çıkıyor ikisinin de.

Eklentiler

• Screenshot_2025_0213_162403.png
    Screenshot_2025_0213_162403.png
    529,4 KB · Görüntüleme: 62
Bence kapüşonsuz ve ilk krem rengi olan. Ama nerede ve hangi kombinle giyeceğinize göre değişir biri daha klasik diğer ikisi daha spor

Kızlar dolabımda hiç mevsimlik bir şeyler yok. Ya zemheride kalmışçasına kalın montlar ya da ince kot ceketler, deri ceketler... Şöyle nisan, mayıs aylarında giymelik ne kalın ne ince bir ceket istiyorum. Kapüşonlu olan ince şişme mont diğeri pamuklu galiba. Sizce hangisi ve neden? Bu arada benim boyum 1.60 ve normalde 47-48 kiloyum (şimdi hamileyim). Fotoğraf ekliyorum:
1 numara krem. Siyah tercih etmeyin bence. Bahar ayinda acik tonlar daha iyi oluyor. İkincisi de guzel ama birinciyi renginden dolayi cok fahat kombinlersiniz. Tam baharlik duruyor.

1 numara krem. Siyah tercih etmeyin bence. Bahar ayinda acik tonlar daha iyi oluyor. İkincisi de guzel ama birinciyi renginden dolayi cok fahat kombinlersiniz. Tam baharlik duruyor.
Teşekkür ederim yorum için. Ben de keşke onun siyahı olsaydı diyordum ama açık renk olması daha iyi bence de 🌸

Bence kapüşonsuz ve ilk krem rengi olan. Ama nerede ve hangi kombinle giyeceğinize göre değişir biri daha klasik diğer ikisi daha spor
Genelde İspanyol paça jean, flare tayt ya da wide leg kumaş pantolon giyerim, tarzım biraz spor şık. Onu alacağım galiba 🥰

Bilemedim güzelim ya hiç tarzım değil omuzları aşırı düşük ve şişik gösteriyor 🤪 bence daha çok yarım kaban tarzı yada daha rahat bişeyler bakmanı tavsiye ederim hamileymişsin zaten karnın büyüdükce giyebileceğin esnek bişey olsa güzel olurdu aslında

Bilemedim güzelim ya hiç tarzım değil omuzları aşırı düşük ve şişik gösteriyor 🤪 bence daha çok yarım kaban tarzı yada daha rahat bişeyler bakmanı tavsiye ederim hamileymişsin zaten karnın büyüdükce giyebileceğin esnek bişey olsa güzel olurdu aslında
Az kaldı doğuracağım Nisan başında 😄 sonra giymek için alacağım yani. Benim omuzlarım dar o yüzden bu tarz şeyler giyince bir nebze olsun normal duruyor. Alacaktım da birini bitmiş stok 🥲 teşekkür ederim yorum için ❤️

Az kaldı doğuracağım Nisan başında 😄 sonra giymek için alacağım yani. Benim omuzlarım dar o yüzden bu tarz şeyler giyince bir nebze olsun normal duruyor. Alacaktım da birini bitmiş stok 🥲 teşekkür ederim yorum için ❤️
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin 🙏🏼😍 inş gelince alırısn güle güle yırt kullan 😬😬

Back