Hangi meslege egilimlisiniz? Test edin;

ben lise-3'te yapmıştım bu testi; hukuk,psikoloji çıkmıştı, ben de dogru yerdeyim zaten çok severek bitiriyorum bölümümü :)

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

benin sonuçlar bunlar ben eczanede çalışıyorum eczacı teknikeriyim

kamu ve özel sektör yöneticiliği çıktı bana da. olcam olcam yakında kendi işimi yöneticem. :)))

hukuk(avukat,yargıç vb.)siyasal,iletişime yeteneğim varmış.hazır olun siyasete atılıyorum.:)))

Ben bu testi lisede de yaptığımda testte çok nadir görülen bir puanla (150) "doktorluk-veterinerlik" ve yine 150 puanla "sanat" sonucunu almıştım, şimdi tekrar yaptım, tekrar 150 ile doktorluk çıktı... ve herşeyin puanı 100 üzerinde ve gayet ilgimi çeker konumdayken şu an gayet nefret ederek okuduğum bölümüm Ekonomi 80le en ilgimi çekmeyen alan olarak gözüküyor. Gerçekten de öyle, resmen acı çekiyorum. Bu ülkede tıp bölümüne girmek ve girdikten sonra 6 yılı 6 yılda bitirmek imkansıza yakın olmasa kesin doktor olurdum zaten kendi ameliyatını bile işlem esnasında ilgiyle izlemiş biri olarak... Ekonomi ne alakaysa....

GÜZEL BİR TESTTİ CANIM SAĞOL...ÖĞRETMEN YADA AVUKAT,SAVCI,HAKİM OLMALIYMIŞIM...BUNU ŞİMDİ ÖĞRENMEK ÇOK KÖTÜ KIZLARklava:

yanlış meslek, hatta hiç secmemem gerekn meslekmiş benim meslegim(muhasebe-iktisat )
Çok doğru, hiç sevmiyorum zaten işimi

edebiyat okuyorum ve yayıncılıkla da ilgileneceğim,tam da mesleğimin adamı çıktım,edebiyatçı,öğretmen,gazeteci vesairenaniknanik paylaşım için çok saol canım

ben de doğru mesleği seçmişim:yabancı dil öğretmenliği.
yapabileceğim diğer meslekler de fotoğrafçılık,ressam,teknisyenlik... bunları da çok seviyorum...hakikaten sonuçlar birebir uyuştu benim kişilğimle.
test için teşekkürler canım hoş bi testti.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…