hangi mekik aletini alsam

canım biz mavi renkte abrocket diye bi mekik aleti var ya onu aldık.fiyatı da çok uygun 50 tl gibi birşeydi.kullanımı rahat.tavsiye edebilirim

ben ilk başta bu aleti almıştım ama cok kötüydü hiç memnun kalmadım.kolları devamlı saga sola giidyordu ve minderi kayıyordu.
ürünü iade edip Delta Feel Young Ab Roller ile degiştirdim.

nasıl monte ettiniz peki.dün monte ettimde kolları oynuyo yanlışmı yaptım acaba

nasıl monte ettiniz peki.dün monte ettimde kolları oynuyo yanlışmı yaptım acaba
kollarını resimdeki gibi taktım fakat klipsleri tam oturmadı,yani girmedi tam içine
böylede olunca kolları devamlı oynuyordu sabit kalmıyordu

bende arızalı ürün formunu doldurdum iade etmek istedigimi yazdım
onlarda onayladılar.ürünü karşı taraf ödemeli yolladım
paramı iade edecekelrdi aslında ben istemedim ürünü başka bi mekik aletiyle degiştirdim.
şuankinden cok memnunum

ewet ya kolları çok kötü oynuyo bende iade edeyim o zaman tşk ler

bence bunu al çok güzel kasları çalıştırıyo(mekik koltuğu)

Eklentiler

• $mekikmalezeme.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:
iade formu göndermiştim onaylanmış.yazıcıdan çıktı almaya gerek warmı sadece gönderi koduyla yollasam olmazmı acaba

Delta Fit Life Ab Roller & Mat Egzersiz Seti ( Crunch Trainer - Karın Mekik Aleti Seti ) - Spor ve Fitness - Hepsiburada.com

ben bu ürünü sipariş etmiştim ama kuzenimde varmış iadeyaptım bugün. iade için çıktı almaya gerek yok faturanın arkasındaki formu doldurmanız ve sitedeki iade bildirimini yapmanız yeterli.

bu mekik aleti diğerlerine göre daha rahat kullanılır gibi geldi bana. başlığı büyük ve minderi var.

normalde kendim 5 dk aralıklarla 70-100 arası mekik çekiyorum. bir arkadaşımız 500 mekik çektiğini söylemiş mekik aletiyle karın kaslarında kasılma olmuyormu?

başlıgı sert boynu acıtıyor.ayrıca minder dedigin incecik şilte gibi bişi.ve yaparken kayıyor.zaten kolları sabit kalmıyor.cok dandik bi alet
500 mekik cekmek bende sorun yaratmıyor.2 aydır kullanıyorum.ilk başladıgımda 100 ile başlamıştım.giderek sayı arttı
400 tane aletle cekiyorum.100 tanesini aletsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…