Hangi markanın hangi ürünü iyi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Noa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Noa

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
655
10
623
İstanbul
Arkadaşlar her markanı her ürünü iyi olmuyor. Mesela en iyi kazak - triko nerden alınır. Hangi markanın kazakları tüylenmiyor. Hangi markanın gömlekleri iyi oluyor. Hangi markanın kotları iyi oturuyor.

Siz de bildiklerinizi paylaşır mısınız?

ben defacto nun trikoları hırkalarını seviyorum tüylenme olsa bile çok geç oluo stamina nın ürünleri süper tüylenme olmuo ayakkabı kemal tanca,arow un bazıları ii oluor aklıma gelirse yazarım yine hıııı mesela makyaj olarak maxfaktör kremlerde bazı the body shop ürünleri ii laptob hp önerebilirim telefon samsung aldım 3 yıldır düşmediği yer kalmadı bozuk yok suya bile girdi -tatlicadiarzu- avonun göz farları ii yıllardır kulanıorum serisini düzdüm her renkten dijital foto mak. da nikon önerebilirim hemer toka vb evita, lady pera die bi marka olması lazım o ii dir accessories süper çeşit sunuyor ..... aklıma geleni yazarım kızlarrrrrrr sositososito

ZARA'nın şu 24.90 lık olan klasik v yaka olan trikolarından kullanıyorum renk renk Aynılarından Bershka'dan da aldım. İkisinden de çok memnunum ne tüylenme,ne de renk atması var.
Kanvas pantolonlarda Oxxo'nun üzerine tanımam.
Kumaş pantolonlarda yine ZARA.
Ayakkabıda sporsa Tiger ve Converse, stilettoysa Stradivarius,Steve Madden
Çantada Bershka,De Vib,Guess,Stradivarius,MNG
Telefonda, Samsung
Pc, Acer
Makyaj malzemelerim Dior,FlorMar ve Pastel
Parfüm, Escada favorim
Gömlek Tommy Hilfiger,daha uygunu içinse yine ve yine Bershka
Saat Guess
(,

dieselin pantalonları çok daanıklı werdiiniz paraaya değiyoo
ayakkabıda puma,botta timberland
telefonda samsung,pc lg
çantada ben mudonun çantalarını çok beğeniyorum
takı olarak ii olanı diil memnun olmadıımı söliim claries hemen paslanıo pazar malı gibi:S

dieselin pantalonları çok daanıklı werdiiniz paraaya değiyoo
ayakkabıda puma,botta timberland
telefonda samsung,pc lg
çantada ben mudonun çantalarını çok beğeniyorum
takı olarak ii olanı diil memnun olmadıımı söliim claries hemen paslanıo pazar malı gibi:S

claires konusunda çok haklısın.
modeller güzel, insan kanıyor ama ya taşı düşer, ya rengi gider, velhasıl hiç kullanmadan attığım bisürü ürünü var.

next ve ninewest ayakkabı..

zaranın payetli t-shirtlernden asla vazgeçmem.

zaranın jean kalıpları bana uyuyor..

polo garage dan palto, kaban, mont çok güzel bulabiliyorum

peacocks, next, bazen adil ışık tan çanta

şimdilik aklıma bunlar geldi.

triko olarak mango ve zara pamuklanmıyor
jean dersen ben mavi alıyorum zamanla biraz genişlio ama kalıpları süper
ayakkabı inci ve adidas
çanta cüzdan vs.. sisley ve benetton
gözlük armani ve chanel
kozmetik olarak tercihim clinique

Makyajda Lancome u tek geçer, rakip tanımam.
Güneş gözlüğü gucci derim, gerisi küçük alternatifler olabilir.
Parfüm yine lancome çok iyidir. Diorda iddialıdır.
Saatte fossil, Guess, Lacoste, Cartier, Tissot, Omega ve daha birçok marka olabilir,
çok iyi markalar var, swatch dışında tabii. Pili bitince atıyorsun saati, çıldırıyorum bu duruma...

kozmetikte oht peptide süpeerr bayılıyorum cildim ışıl ışıl oldu
makyajda kesinlikle lancome
arkadaşlar genelde trikoda yün oranı fazlaysa tüylenme oluyor
jean de diesel ve lewis ayy harika modelleri var ve çok kaliteli
mango çok kalitesiz ne aldıysam yırtıldı fiyat ucuz diye bu kadarda olmaz yanilülülülülülü
telefonda samsung bencede
ayakkabıda da steve madden modeller nefis ve fiyatlarda indirim zamanı fena değil

ben zaranın pantalonlarından memnun kalmadım nedense ya kumaşlarında bolluk oluştu ya rengi gitti ya yıprandı.ki ben hergn aynı kotu da gymm 2 haftada bi ancak denk gelr ama beğenmedm nedense..bide zararnın kazaklarından böö geldi artık bayıldım.

Son düzenleme:
saç düzleştricisi ve maşa = babyliss (çok memnunum birçok ürün denedim ama elimde kaldılar yada taksidi bitmeden bozuldular garantide sorunlar çıktı falan filan ama babyliss bukadar mı ii olur? garantiye yolladım bana yeni kutusunda açılmamış ürün gönderdiler tamir için uğşarmadılar bile )

yatak örtüsü = days in colors, dinarsu
bay kravat = vakko
bay, bayan cüzdan=pierre cardin
altın pırlanta=altınbaş
çay =lipton dan başka tanımam rize kütüklü olmama rağmen çaykuru sevmem :kahve:
yeğenime biberon almıştık ve diğer setleri içinde çok ii çıktı =bebedor
bebek bakım =nivea ve prima (yeğenim doğduğundan beri bir kez pişik olmadı maşallah ama hiç pudra krem veya bebek yağı kullanmadı banyo yaptırıyoruz hiç bişi sürmüyoruz iyice kuruluyoruz 2 günde 1 banyo ediyor ilk günden beri nivea ıslak mendili ve prima bez kulanıoruz hiç değişmedi değişmez onun sağlığı çok önemli bi kere yüzünde yada poposunda pişik olmadı şükürler olsun )

ayakkabı ve kıyafetlerimi aldığım mağazalar nine west,stradivarius,bershka,pull&beer,zara,mango
arada bir batik'te de güzel şeyler oluyor
kozmetik ürünlerimi watsons'dan alıyorum.watsons'ın kendi ürünlerinden duş jeli ve el kremleri güzel.
cilt bakım ürünlerinde vichy,loreal,maskara loreal ve max factor,oje flormar kullanıyorum.
parfüm escada ve dkny.
çanta lv,vakko,burberry'nin modellerini beğeniyorum.

bayan giyimde kesinlikle İPEKYOL veya ROMAN tavsiye ederim ...her üründe süper model ve kesimleri var...
çok şık elbiseler etek kabanlar ne arasanız bayılırsınız....
çantada bende MUDO yu çok beğeniyorum ama çok dandik ...herdefasında yaz kış yine mudodan çanta alırım ama sapı fermuarı hemen bişileri kopar..zaten çinn malı)))) ama çok modern çantaları var yaa..yine alırım yanii)))
mutfak aletlerinde TEFAL
ankastre ürünlerde FRANKE
elektronikte SONY ve PHILIPS
cep telim L.G
ayakkabıda alışveriş merkezlerindeki bütün markalar olabilir beğenmem önemli..çoğu rahat oluyor artık..
kotlarımda İPEKYOL dur genelde çok modern kesimleri var..
bol modeller yaz için COLLİNS - OLE
aklıma gelenler bunlar şimdilik........

laptop kesinlikle ve kesinlikle başka markaya bakmak hata sony işi bitirmiştir.alternatifi toshiba olabilir.Sony kullanıcısıyım çok memunum.toshibalarda kalite ve daha uygun.

Arkadaşlar her markanı her ürünü iyi olmuyor. Mesela en iyi kazak - triko nerden alınır. Hangi markanın kazakları tüylenmiyor. Hangi markanın gömlekleri iyi oluyor. Hangi markanın kotları iyi oturuyor.

Siz de bildiklerinizi paylaşır mısınız?

canım gömlekte zara ve journeyden vazgeçmemhihoyyyt
zaranın ve tiffanının adil ışık ın kazakları tüyleniyor hemencik:1shok:
stamina nın trikloları güzel:utangac:
kotta ben levis seviyorum
çantada mango ama oda çok kaliteli değil
ayakakbıda inci hotiç
takım jorney ipekyol koton fabrika güzelkaydirigubbakcemile2

ARMİNE tesettür giyimde en iyisi bence etek,eşarp ne ararsan var hepsinden de çok memnunum. Ayakkabı da Beta ya da İnci... Spor ayakkabı da Nike tercihimdir.

Kazak, hırka : zara kesinlikle tüylenme sarkma olmadı
jean:mango kalıpları müthiş
çanta : david joens hem fiyatları uygun hemde çok şık modeller var
ayakkabı : kemal tanca

penyede mangoyu tek geçerim,çok kaliteli oluyor hem de çok uygun
spor ayakkabıda nike
klasik ayakkabı,kazak ve hırkada kesinlikle zara ve mangoyu tavsiye etmem;modelleri çok şık olmasına rağmen ayakkabıları hemen bozuluyor,kazakları da çok çabuk tüyleniyor.
kotta levis
klasik elbisede ve gömlekte journey,mudo,koton ve park bravo
laptopta apple
cep telefonunda sony ericsson
ev elektroniğinde philips
mutfakta tefal

Son düzenleme:
cilt ürünlerinde ben vichy', ve roc'u öneririm. Kıyafetlerde ise mavi jeans i çok seviyorum ve de aldığım şeyleri çok uzun süre giyiyorum. Ayakkabıda mangonun ayakkabıları dışında kesinlikle nine west derim başkada bişey demem :D Nine westin çantalar ayakkabılar bir süper, indirim oldumu hemmen gidicen :D Avonun sadece makyaj malzemelerini öneririm, şampuanlarını asla önermem. Parfümleri de hoş koksada hiç de kalıcı değil. Calvin Klein ve Armaninin parfümlerini öneririm. Calvin klein'ın euphoria blossom bir harikaaaa :D Kıyafetlerde mavi jeans dışında zara, mangoyu öneririm, hep bu 3 yerden giyiniorum. Magonun kotları bir harikadır onuda sölim de :D Saatlerim fossil ve swatch, pili bitincede bozulmadı swatch saatim, kaç senedir tıkır tıkır çalışıor ancak takılarını tavsiye etmem, aldığım yüzüğün hiç bir taşı kalmamıştı maalesef, ancak geri alıp yenisini verdiler genede pek sağlam olduğunu söyleyemem. Makyaj malzemesinde maybelline avon uygundur, cecille in makyaj malzemelerini çok beğeniorum birde ancak heryerde bulamıyorum. En iyi rimel lancome diorlar die gittim aldım lancomeun rimelini ancak gerçekten çok kötüydü, avonun super shock rimelini şiddetle öneririm, birde maybelline in the colossal volum'express gerçekten harikalar. aklıma şimdilik gelen bu kadar :D

Back
X