Buzdolapları ve Derin Dondurucular Hangi Marka?

Processes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
7.456
19.493
Buzdolabı bakıyoruz eşimle, Bosch ya da Siemens almaya karar vermiştik, yorumlara bakıyorum nefret etmiş insanlar. Buz kırma sesinden,servisinin ilgisizliğinden, buzluk kokusundan bezmişler. Kullanan kadınlar yorum yapabilirler mi? Bir de Samsung bayii kafamı karıştırdı, ne öneriyorsunuz?

bizim tüm aile arçelikten yana ama bizim aklımız samsung ve hotpointte kullananlar var mı?*

hotpoint almada ne alırsan. ben beyaz esyalarımı hotpointten almıstım daha 1 senelikler ama hiç birinden memnun değilim. sıemens almadığıma çok pişmanım.

Benim buzdolabim lg. dokuz yildir kullaniyorum hic bi sıkıntı olmadi simdiye kadar ama sharp da cok iyi diye duymustum cevremden.

evet sharpta iyi marka ama sanırım distributörden dolayı Türkiyede çok tutulmuyor. Sharpin sevis olayınıda iyi araştırmak gerekir. Keza benimsevdiğim LG ninde servis çalışanları inanılmaz amatörler. Çamaşır makinesinin kapak açma kolu kırıldı abartmıyorum 2 saatte ancak söktüler. Sonra parça yok dediler. 3 gün sonra çıkma bir parça bulup getirip sıfır parça parası alarak taktılar.

X