• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Hangi marka???

burberry87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
174
0
0
Diğer
Selamlar..

Renkli lens konusunda fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..

7 senedir lens kullanmaktayım şeffaf lenslerimin yanında hep bir kutu renklide bulunmuştur ancak hep aynı markayı kullandım renklilerde, freshlookun hareli-haresiz tüm renklerini denedim diyebilirim ancak artık freshlook kadar yapay olmayan doğal duracak bir marka arıorum ve bu sebepten yıllık olacak solotica çok övülüor ancak b&l da var kafamda şeffaf lenslerinden çok memnundum çünkü renk konusu benim için önemli deil mavide olur yeşilde elada gride:)

mesele doğal olabilecek bi markada, farklı marka tecrübeleri olanlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok sevinirim..

B&L ile Solotica gerek yapı gerek boyama olarak bibirinden çok farklı lensler. Kafanızda ikisini karşılaştırmayın bence. Solotica çok daha konforlu,pahalı ve doğal bir marka. B&L'nin de bazı renkleri çok hoş özellikle optima natural look serisinin grisi,yeşili vs. fakat son derece damarlı bir lenstir. Soloticaların çoğu yarı opak yani alttaki göz rengi ile kaynaşacak şekilde tasarlanmıştır,B&L ise göz rengini tamamen değiştirmek için tasarlanmış tam opak bir lens markası. B&L daha çok freshlook'a yakın. Ben üçünü de kullandım gün ışığında soloticalar daha doğal duruyor. Tam olarak nasıl bir değişim istediğinize karar vermeniz çok yararlı olacaktır lens seçmenizde. Yani çarpıcı bir değişim mi istersiniz yoksa doğallık mı ön planda olmalı gibi. Ama şunu söyleyeyim freshlooktan daha doğal bir lens istiyorum demişsiniz bu anlamda B&L'nin beklentinizi karşılayacağını sanmam.

kesinlikle doğallık arıorum ben örneğin freshlookun colors serisinde blue kullanmak işkence gibi benm için düşünsenize gözünüz mavi ancak içerisi çizgi çizgi kahverengi dolu sorun göz rengimi çarpıcı kılmaması deil parlak bir mavi olsun dışarıdan bakıldığında lens mi die sorulsun ancak lensin altında kendi rengim parlamasın ya da gözümün içinde sanki ek bir çeper varmış gibi durmasın freshde bu sorunları yaşadım çünkü..

Tanita tarika ;))) takira da olabilir öle bişi :D gün ışığında görmeyen hiç kimse fark etmiyor sarısını kullanıyorum

Tanita Tikaram da çok doğal bir lenstir bende grisi var çok açık renk olduğu için kullanamıyorum. Ama sarısı ya da mavisini düşünebilirsin. Sarı olan göze takıldığında yeşil oluyor. Fakat kalındır tanitalar yapı olarak. Gözün üzerinde tabaka gibi duran lensleri ben de sevmiyorum gözle kaynaşınca daha doğal oluyor. O etkiyi de ancak solotica'nın opak seri dışındaki renkleriyle yakalayabilirsin diye düşünüyorum. Mavi sevdiğini söylemişsin sanırım aklıma doğal duracak bir gri mavi olarak grafite geldi. Özellikle cor grafite iyi kaynaşıyor kahverengi gözlerle.

bakıorum hemen...

aslında renk olarak farketmez her rengi hemen hemen kullandığım için kahverengi olmasında nolursa olsun diorum, aradığım şey lensin doğallığı vede kalın olmayışı aslında..

Back
X