Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hangi marka saç bakım yağı en iyisi yardım eder misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meralnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
93
5
86
Balıkesir
arkadaşlar ben bu ampullü yağlı karışımdan yapıyorum forumda konusu var.ama yağ markasına takıldım mecitefendi kullanıyordum sonra bir markada çalışan arkadaş onlar doğal değil,mesela şişenin yarısı badem yağı kalanı zeytinyağı dedi yani mecitefendide falan %100doğal yazıyorya yalan dedi o karden markası iyi dedi valla aklım karıştı iyice sizce hangi marka en iyisi siz hangisinden fayda gördünüz bıktım bu dökülmeden yardım edin lütfen

Merhaba,

Ben Ankara'dayım; fakat güvenilir bir aktar bulamadığımdan bir türlü, internet üzerinden araştırarak bulduğum ve kesinlikle güvendiğim bir yerden yağ vb. ihtiyaçlarımı alıyorum(cajun baharatına kadar). Bugüne kadarki siparişlerim son derece özenli ve kaliteli geldi. Ucuzcular diye aratırsanız google da, Kapalıçarşı'da yerleri varmış, bizzat görmedim; ama dediğim gibi güvenerek alışveriş yapıyorum buradan ve fiyatları da oldukça uygun. Yetkililerine mail atmıştım, sabit yağlarının katkısız olup olmadığıyla ilgili garanti verip veremeyeceklerini, son derece açıklamalı ve belgeli bir cevap geldi:)
Bir de her zaman her aradığınızı tek yerde bulamıyorsunuz, özellikle çalışanların kısıtlı bir zamanı oluyor, onu da aktar aktar gezip harcamak istemiyor, kargoyla oturduğunuz yere kadar özenli bir paketle gelmesi büyük rahatlık...Tavsiye ederim...

Ben de aynı şekilde maalesef güvenemiyorum buradaki aktarlara. Hoş gerçi sadece aktarlar da değil, artık ticaret söz konusu olduğunda güvenilir mal yerine karlı mal satmanın derdinde herkes:\ Bahsettiğim Ucuzculardaki yağlardan memnunum canım, saç bakımından ziyade kakao, karite vb. vücut yağlarını kullanıyorum nemlendirmek için cildimi. Saç için sadece yağ vb. harici sürülecek ürünler değil de, çinko, a, b, vb. vitamin ve mineral takviyesi de yapmanı tavsiye ederim. Tabi, hangisine ihtiyacın var bilemiyorum test yapılmadan havadan söylemek doğru olmaz da.. Ben bir de Sinameki, Isırgan ve Biberiye kaynatıp sürüyorum, ayda bir, çok düzenli değil, ama memnunum...

karden saç bakım yağı aldım , içinde birsürü yağ var ama sürdüğüm dakika resmen kaskatı kesti saçlarım bu nasil b kari;im bide yıkarken kurutmasından ötürü döküldü bir sürü

ben barcelino sac bakım yagını kullanıyorum kullandıklarım arasında en iyisi bu.ayrıca fiyatıda cok uygun 10 lira:)

kozmetik satan yerlerin hepsinde bulabilirsin aktarlarda varmı bilmiyorum.fiyatı 10 lira ben bayadan beri kullanıyorum gayette memnunum

aynen bende barcelino kullanıyorum 1 senedir, hem dökülme duruyo hem de hızlı uzuyo, aktarlarda bulabilirsin fiyatı 10-15 arası değişiyo.

tamam ben bunu aklımda tutayım da maaşımda ilk iş bunu almak olsun çok teşekkür ederim :107::107: peki besliyor mu saçı ?

tamam ben bunu aklımda tutayım da maaşımda ilk iş bunu almak olsun çok teşekkür ederim :107::107: peki besliyor mu saçı ?

Tabiki içinde saç için en faydalı yağlar var sonuçta, valla ilk kullanımda bile farkediyo, haftada iki defa kullanıyorum ben, saça iyice yedirip yarım saat bekliyorum.. Bazen sürüp öyle yatıyorum sabah yıkıyorum falan. Özellikle düzenli kullanımda daha çok faydasını görürsün.

ben dün zeytin yağ ve doğal bal azcık ısıtıp diplerime yedire yedire tüm saça uygulayıp treçle sardım uyudum sabahta kalktım yıkandım. saçlarım yumuşacık oldu. saçlarım çok dökülüyor ince telli ve hemen sönüyor iyi gelir mi görücez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…